Ad

Jaktsäsongen är igång!

I skrivande stund har startskottet bokstavligt talat gått för årets jaktsäsong. En höjdpunkt för oss och många andra är de fartfyllda drevjakterna.

 

I månadens nummer bjuder vi bland annat på en berättelse från Polen – en drevjaktdestination som blivit årligen återkommande för redaktionen. En av dem som var med på resan senast är vår vän, filmproducenten Mikael Tham. I en exklusiv intervju berättar han om sin bakgrund och om sitt entreprenörskap.

Jessica Ädel har tillbringat en dag med Simon och Robert på Västkustjakt för en dag med säljakt. Det blev en spännande dag bland kobbar och skär som hon sent kommer glömma. Reportaget hittar ni på sidan 22.

Som vanligt vill vi även tipsa om pryltips. Den här gången har vi bland annat tittat närmare på en skjutkäpp med marknadens kanske bästa stöd, kameror, kikarsikten och andra ting som kan förgylla tillvaron. Dessutom har vår partner Kristoffer Clausen rest till Tyskland för att uppleva Sauers stora nyhet, SL5, en halvautomatisk hagelbössa av högsta klass.

Magasinet vore inte komplett utan Jimmy Stenings goda recept. Den här gången var temat vilt, kryddat med tips och tricks!

Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-10-08

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.