Ny säsong av Jägarna

2021-03-17

Ny säsong av Jägarna

Den andra säsongen av Jägarna har rullat igång på C More och åter får vi följa Erik Bäckströms arbete i det lilla samhället i Norrbotten.

Foto: Sophie Odelberg/TV4/C More

I ett pressmeddelande skriver SF Studios att Erik Bäckströms (spelad av Rolf Lassgård) lugna tillvaro skakas om när Joar Särn (Simon J Berger) dyker upp i Eriks liv igen, 15 år efter han dömts för ett mord som fortfarande plågar det lilla samhället i Norrbotten. Bäckström tar hjälp av åklagaren Niki Thompson (Lena Endre) för att reda ut sanningen om mordet. Eriks beslut att åter börja gräva i fallet leder till öppna konflikter med hans forna vänner, inte minst med brorsonen Peter (Johan Marenius Nordahl) som nu axlat rollen som polis.

– Sanningen har alltid haft ett högt pris i Jägarna. Att hålla inne på sanningen kan visa sig kosta ännu mer. Vad har gjorts rätt, vad har gjorts fel? Erik är i den här säsongen sin egen antagonist. Han brottas mycket med sig själv och riskerar att bli sin egen största fiende. Förhoppningsvis visar det helt andra sidor av honom, säger Rolf Lassgård i ett pressmeddelande.

Serien hade premiär på C More den 8 mars – och kommer även att sändas på TV4 och TV4 Play från och med 23 mars.

 

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

Beslut om skyddsjakt på varg i Söderåsen

Länsstyrelsen Skåne har i dag besiktigat ett nytt angrepp på får i reviret Söderåsen. Angreppet har gjorts av varg. Länsstyrelsen har nu fattat beslut om

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!