Ad

Ny landsbygdsminister utnämnd

Bilden från www.frihandelsbloggen.se

Som efterträdare till Sven-Erik Bucht (S) har Stefan Löfven utsett Jennie Nilsson. Hon är numera landsbygdsminister och ansvarig för jaktfrågorna i Sverige. Jenny har tidigare varit ordförande i näringsutskottet och under en pressträff med statsministern beskrev han henne sådär:

– Med erfarenhet av näringslivsfrågor från riksdagen och som kommunstyrelsens ordförande i en landsbygdskommun är Jennie Nilsson väl rustad för uppdraget.

Under samma presskonferens sade Jennie Nilsson att hon fått ett av de viktigaste uppdragen i regeringen, inte minst då frågorna kring landsbygden fått stor tyngd i uppgörelsen mellan Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna och Centern.

Källa: Svenskjakt.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-01-22

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.