Ny app för friluftsentusiaster

2021-04-16

Ny app för friluftsentusiaster

Nu lanserar Nordic Outdoor Adventures en app där friluftsentusiaster enkelt ska hitta sitt nästa äventyr.

– Med inspiration, information och tips kring destinationer, evenemang och äventyr ska vi lyfta vårt fantastiska svenska friluftsliv till nya nivåer och få fler att komma ut i naturen, säger Michael Malmborg, VD och medgrundare av NOA, i ett pressmeddelande.

Under pandemin har allt fler svenskar fått ett nyfunnet outdoor-intresse, en trend som Michael Malmborg tror kommer fortsätta.

– Tanken är att appen också ska fungera som en digital lägereld. Det är en plats där såväl nybörjare som erfarna friluftsentusiaster kan samlas och utbyta erfarenheter och råd, anta spännande utmaningar och vara en del av gemenskapen, säger han.

Guide till Nordens äventyr

Med NOA-appen ska användaren få inspiration på besöksvärda destinationer, aktiviteter och äventyr runtom i landet samt ta del av vägledande innehåll och bli uppdaterad på relevanta evenemang som sker i närliggande områden. Det är möjligt att skapa en egen profil där man bland annat kan spara sina äventyr och utmaningar. Användaren kan också komma i kontakt med NOAs ambassadörer och partners som delar med sig av inspirerande innehåll.

– I dessa speciella tider kan det finnas en stark önskan att ge sig ut i naturen men om man inte har någon erfarenhet kan det vara svårt att veta vart man ska börja. Genom vår app kommer upp mot 3000 äventyr presenteras över hela Sverige, och även coronavänliga evenemang som man kan delta i, säger Michael Malmborg.

Appen finns att ladda ner/hämta i App Store och på Google Play.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Hund

Hundarna som räddar liv

Benbrott, turistande skidåkare på vift och laviner är vardag för våra fjällräddare – och troget vid sida har de sina hundar. Vildmarken fick en pratstund

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.