Ad

Nu är du försäkrad via WeHunt

Lagom till att jaktsäsongen sätter igång inleder nu WeHunt ett samarbete med Länsförsäkringar. Från och med nu ingår en ansvars- och olycksfallsförsäkring för dig med abonnemang.

Nu är du försäkrad via WeHunt

Wehunt Nordic AB har tecknat försäkringar för dig som har WeHunt Pro  eller WeHunt GPS och använder WeHunt under jakt inklusive eftersök, mark- och jaktunderhåll, med mera. Försäkringarna gäller från och med 29 september 2017 och omfattar alla med WeHunt Pro eller WeHunt GPS utan extra kostnad.

Om du redan har WeHunt Pro eller WeHunt GPS så omfattas automatiskt av ansvars- och olycksfallsförsäkringen när du deltar i jakt med WeHunt. Uppgradera WeHunt till version 3.12 så hittar du försäkringsbeviset under menyalternativet ”Försäkring” i din profil högst upp i vänstermenyn. Enkelt, både för dig och jaktledaren!

Om du redan har en ansvars- och olycksfallsförsäkring så får du ett ännu starkare skydd under jakt med WeHunt. Din olycksfallsförsäkring under jakt med WeHunt gäller i tillägg till andra olycksfallsförsäkringar. Om du skadar dig så kan du alltså få ersättning från båda försäkringarna.

Din ansvarsförsäkring i WeHunt är subsidiär, vilket innebär att den kan täcka upp om din andra ansvarsförsäkring inte ger något skydd.

Läs mer på www.wehuntapp.com.

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-10-12

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I månadens nummer tar vi er med ut på Östersjön för jakt på säl. En jaktform där den moderna tekniken spelar en stor roll för att nå ett lyckat resultat. Vi har även haft möjligheten att testa nya Mauser M18 för att se vad den går för. Framsidan pryds av Jennie-Lee Hermansson. En eldsjäl som kombinerar sin passion för älgjakt med en rallysatsning på proffsnivå.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.