Ad

Nu är du försäkrad via WeHunt

Lagom till att jaktsäsongen sätter igång inleder nu WeHunt ett samarbete med Länsförsäkringar. Från och med nu ingår en ansvars- och olycksfallsförsäkring för dig med abonnemang.

Nu är du försäkrad via WeHunt

Wehunt Nordic AB har tecknat försäkringar för dig som har WeHunt Pro  eller WeHunt GPS och använder WeHunt under jakt inklusive eftersök, mark- och jaktunderhåll, med mera. Försäkringarna gäller från och med 29 september 2017 och omfattar alla med WeHunt Pro eller WeHunt GPS utan extra kostnad.

Om du redan har WeHunt Pro eller WeHunt GPS så omfattas automatiskt av ansvars- och olycksfallsförsäkringen när du deltar i jakt med WeHunt. Uppgradera WeHunt till version 3.12 så hittar du försäkringsbeviset under menyalternativet ”Försäkring” i din profil högst upp i vänstermenyn. Enkelt, både för dig och jaktledaren!

Om du redan har en ansvars- och olycksfallsförsäkring så får du ett ännu starkare skydd under jakt med WeHunt. Din olycksfallsförsäkring under jakt med WeHunt gäller i tillägg till andra olycksfallsförsäkringar. Om du skadar dig så kan du alltså få ersättning från båda försäkringarna.

Din ansvarsförsäkring i WeHunt är subsidiär, vilket innebär att den kan täcka upp om din andra ansvarsförsäkring inte ger något skydd.

Läs mer på www.wehuntapp.com.

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-10-12

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och högtidsstunderna avlöser varandra för oss som gillar jakt. Nyligen började fågeljakten, under månaden blir hjortjakten lovlig och älgjakten smyger igång i norr. Även gåsjakten är i full gång och vi har träffat Charlie Sandin, en man som ofta omnämns som en av Sveriges bästa gåslockare och som tillverkar lockpipor som säljs världen över.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.