Ad

Nu är du försäkrad via WeHunt

Lagom till att jaktsäsongen sätter igång inleder nu WeHunt ett samarbete med Länsförsäkringar. Från och med nu ingår en ansvars- och olycksfallsförsäkring för dig med abonnemang.

Nu är du försäkrad via WeHunt

Wehunt Nordic AB har tecknat försäkringar för dig som har WeHunt Pro  eller WeHunt GPS och använder WeHunt under jakt inklusive eftersök, mark- och jaktunderhåll, med mera. Försäkringarna gäller från och med 29 september 2017 och omfattar alla med WeHunt Pro eller WeHunt GPS utan extra kostnad.

Om du redan har WeHunt Pro eller WeHunt GPS så omfattas automatiskt av ansvars- och olycksfallsförsäkringen när du deltar i jakt med WeHunt. Uppgradera WeHunt till version 3.12 så hittar du försäkringsbeviset under menyalternativet ”Försäkring” i din profil högst upp i vänstermenyn. Enkelt, både för dig och jaktledaren!

Om du redan har en ansvars- och olycksfallsförsäkring så får du ett ännu starkare skydd under jakt med WeHunt. Din olycksfallsförsäkring under jakt med WeHunt gäller i tillägg till andra olycksfallsförsäkringar. Om du skadar dig så kan du alltså få ersättning från båda försäkringarna.

Din ansvarsförsäkring i WeHunt är subsidiär, vilket innebär att den kan täcka upp om din andra ansvarsförsäkring inte ger något skydd.

Läs mer på www.wehuntapp.com.

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-10-12

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #12

December är här och vi kan erbjuda ett fullspäckat nummer. Per ”Bula” Kristoffersson är förmodligen Skandinaviens enda professionella eftersöksjägare. Över 40 års erfarenhet har gett honom unika kunskaper – något som han gärna delar med sig av, bland annat i det här numret!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.