Norskt investeringsföretag köper Interjakt: ”Nu ska vi växla upp tillväxten ytterligare”

Norska investeringsföretaget Selmer Capital har köpt Interjakt.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-08-17

Norskt investeringsföretag köper Interjakt: ”Nu ska vi växla upp tillväxten ytterligare”

Norska investeringsföretaget Selmer Capital har köpt Interjakt. Jonas Ås, CEO på Interjakt, gläds åt affären och menar att det är rätt tid för kedjan att ta nästa steg.

– Nu ska vi växla upp tillväxten ytterligare vilket kommer gynna alla våra kunder och franchisetagare, säger han till Magasin Vildmarken.  

I en kommentar till NWT säger Jonas Ås att det har varit ett stort intresse för kedjan och nu har den ekonomiska föreningen, tillika huvudägaren, beslutat sig för att sälja. En ny organisation ska sättas, men några planer på att flytta huvudkontoret från Årjäng finns inte för tillfället.

– Vi tycker att det är väldigt bra beläget här, säger han.

Jonas Ås ser Interjakt-framtiden an.

En del av köparna

När Magasin Vildmarken når Jonas under eftermiddagen så frågar vi honom om hur affären kommer påverka alla som handlar av Interjakt.

– Jag och min kollega Jan Erik Hermanseter kommer vara med som en del av köparna, och vi ser fram emot att arbeta vidare tillsammans med vår fantastiska personal och butiker runt om i Norden.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Jakt

Trippel björnlycka i Fåssjödal

Vildmarken Kim Rangberg Skanslie är tillbaka efter en intensiv och spännande veckas björnjakt i jämtländska Fåssjödal. Här berättar han om en tur som bjöd på

Nyheter

Så blir licensjakten på varg 2023

Länsstyrelserna har fattat beslut om licensjakt på varg 2023. Totalt får 75 vargar skjutas. Nedan kan ni läsa om vad som gäller för de olika

Nyheter

Licensjakt efter 14 vargar i Dalarnas län

Länsstyrelserna har fattat beslut om licensjakt efter varg 2023. Vinterns jakt för Dalarnas läns del omfattar totalt fjorton vargar i vargtäta Almhöjdenreviret och Tinäsetreviret. I

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.