Ad

Norma Precision uppvaktar Kung Carl XVI Gustaf

Med anledning av H.M. Konungens 70-årsdag, har Norma Precision tagit fram en alldeles speciell gåva.Kungen 70 år

Kungen 70+Ñr -24 (Medium)

Paul-Erik Toivo, VD Foto: Martin Hugne

Kungen 70+Ñr -171 (Medium)Norma Precision är sedan många år kunglig hovleverantör och ansökte därför till Kungliga Slottet om att få närvara vid Hans Majestäts uppvaktning.

Den 28 april, klockan 10.54, överlämnades gåvan till H.M. Konungen. Norma representerades av VD Paul-Erik Toivo samt medarbetarna Ann Jansson från Laddavdelningen och Camilla Berntsson från Hylsavdelningen.

Gåvan är ett patronskrin, gjort med värmländskt hantverk. Träskrinet är snidat i björk av Marita Andersson och låsspännena är gjorda i traditionellt frihandsmide av Mats Jonsson – båda verksamma i Arvika-trakten.

Patronerna är av kaliber 30-06, laddade med Normas senaste nytillskott av kulor ur den egna fabriken i Åmotfors. Hylsorna är specialbehandlade med en unik ytfinish och lasergraverade med ”H.M. Konung Carl XVI Gustaf”.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-04-28

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #2

Februari är här och vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. Månadens omslag pryds av den norska jaktprofilen Joakim Pettersen som driver en av Nordens största jaktbloggar. Under ett pass pratade vi om jaktglädje och hemligheten bakom hans popularitet.
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.