Ad

Norma köper Gyttorp i sin helhet

Sedan 2013 äger RUAG Ammotec 40% av Gyttorps verksamhet via det helägda dotterbolaget Norma Precision AB. RUAG Ammotec förvärvar från och med den 31 mars 2017 resterade 60% av Gyttorp AB:s aktier och blir därmed företagets enda ägare.

”Jag är mycket glad att nu kunna välkomna Gyttorp Sverige och Finland som helägda företag i RUAG:s grossistnätverk. Det här är ett viktigt steg för att stärka vår ledande position i Europa”, säger Thierry Daguenet, Vice President Sales Companies vid RUAG Ammotec.

Gyttorp AB samordnar grossistverksamheten för Gyttorp Jakt AB (Sverige), Gyttorp Oy (Finland) och Gyttorp Cartridge Company AB (Sverige) som tillverkar marknadsledande hagelpatroner under varumärket Gyttorp för den svenska, norska och finska marknaden. Gyttorp Cartridge Company AB kommer att bli en del av Normas produktionsorganisation, men kommer att fortsätta driva sin verksamhet på den nuvarande anläggningen i Nora.

Den här affären är ännu ett steg framåt i RUAG Ammotecs strategi att stärka sin grossistverksamhet i syfte att utveckla företaget och relationerna till distributörer, handlare och slutkonsumenter, samt att utöka sin produktportfölj med marknadsledande varumärken.

Läs hela pressmeddelandet här.

Inlägg av: Magasin Vildmarken den 2017-04-03

Se även ...

Magasin Vildmarken #12

I årets sista utgåva av Magasin Vildmarken bjuder vi på ett julbord bestående av spännande reportage, prylar och goda recept.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.