Ad

NORD ansöker om listning på Nasdaq First North

NORD, Nordic Retail & Distribution, ligger bakom e-handelsbutikerna Jaktlust, ITAB och Active Outfit. De tre butikerna säljer konsumentprodukter för jakt, sportfiske och friluftsliv och satsar nu på en snabb expansion.

En företrädesemission på maximalt 21,6 miljoner kronor genomförs med syfte att kunna växa och nu ansöker de även om en listning på First North.
– Under fjolåret investerade vi och tog betydande engångskostnader för att lägga grunden för en snabb tillväxt. Något vi kommer att kunna skörda frukterna av de kommande åren, säger Victor Wennerholm, vd för NORD, i en kommentar.

Listningen bedöms kunna genomföras under kvartal nummer två i år.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2018-03-28

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #12

December är här och vi kan erbjuda ett fullspäckat nummer. Per ”Bula” Kristoffersson är förmodligen Skandinaviens enda professionella eftersöksjägare. Över 40 års erfarenhet har gett honom unika kunskaper – något som han gärna delar med sig av, bland annat i det här numret!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.