Nöjda med åtelkameror

2019-07-29

Nöjda med åtelkameror

I helgen anordnades en jägarfestival i Halland och ett hett ämne var regeländringarna vad gäller vildsvinsjakt.

Nöjda med åtelkameror

åtelkameror

I helgen anordnades en jägarfestival i Halland och ett hett ämne var regeländringarna vad gäller vildsvinsjakt.

Både besökarna och länsordföranden Conny Daneberg var positiva till att man numera får hjälp på traven av bland annat tekniska hjälpmedel som åtelkameror.

– Det gör en stor skillnad. Åtelkameror är nästan det enda sättet att inventera vildsvinsstammen. Även mörkersiktena som tillåts nu är avgörande, eftersom detta är nattaktivt vilt, sade han under festivalen.

Källa: P4 Halland

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Årets hundspecial av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det fullt fokus på våra hundar, något de är synnerligen förtjänta av eftersom de fyller så många roller och funktioner.

Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!