Ad

Nöjda med åtelkameror

åtelkameror

I helgen anordnades en jägarfestival i Halland och ett hett ämne var regeländringarna vad gäller vildsvinsjakt.

Både besökarna och länsordföranden Conny Daneberg var positiva till att man numera får hjälp på traven av bland annat tekniska hjälpmedel som åtelkameror.

– Det gör en stor skillnad. Åtelkameror är nästan det enda sättet att inventera vildsvinsstammen. Även mörkersiktena som tillåts nu är avgörande, eftersom detta är nattaktivt vilt, sade han under festivalen.

Källa: P4 Halland

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-07-29

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.