Ad

Nitesite Wolf

Wolf är det perfekta mörkersiktet med extrem bra kvalité och noga genomtänkt ljusförstärkningsteknik. Med sina tre stycken kraftfulla IR belysning, som är total osynlig för människor och djur, når den mål upp till hela 300meter. Den infraröda bilden fångas sedan upp genom kikarsiktet med en kompakt digitalkamera ansluten till okularet – som sedan spelas upp direkt till jägaren via den integrerade 3,5 tums LCD skärm. Videoutgång finns tillgänglig för inspelning! Allt montage sker på en minut! Passar alla kikarsikten!

www.frisport.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-01-01

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.