Nite Ize Glowstreak LED boll

2018-11-03

Nite Ize Glowstreak LED boll

Hundar blir inte trött bara för att solen går ner, det är därför denna LED boll lyser upp natten för ändlösa timmar av lek för din fyrbenta vän.

Nite Ize Glowstreak LED boll

Hundar blir inte trött bara för att solen går ner, det är därför denna LED boll lyser upp natten för ändlösa timmar av lek för din fyrbenta vän.

Den GlowStreak LED Ball är den mest tekniskt avancerade apportboll som någonsin gjorts för nattetid. Denna robusta gummiboll har en skyddad inre kärna som innehåller en avancerad rörelseaktiverad LED-modul med röda eller färgväxlande Disc-O lysdioder, och det startas med en enkel studs. Den har också en automatisk avstängningsfunktion efter tio minuter utan en studs (5 minuter av glöd, följt av 5 minuters blinkande), vilket ger dig eller din hund tid att hitta den om en av er blir distraherad. Den gjutna, stötsäkra, löstagbara kärnan innehåller LED / batterimodulen och skruvas ordentligt för att skapa en vattentät tätning.

www.jakt.se

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Årets hundspecial av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det fullt fokus på våra hundar, något de är synnerligen förtjänta av eftersom de fyller så många roller och funktioner.

Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!