Ad

Nite Ize Glowstreak LED boll

Hundar blir inte trött bara för att solen går ner, det är därför denna LED boll lyser upp natten för ändlösa timmar av lek för din fyrbenta vän.

Den GlowStreak LED Ball är den mest tekniskt avancerade apportboll som någonsin gjorts för nattetid. Denna robusta gummiboll har en skyddad inre kärna som innehåller en avancerad rörelseaktiverad LED-modul med röda eller färgväxlande Disc-O lysdioder, och det startas med en enkel studs. Den har också en automatisk avstängningsfunktion efter tio minuter utan en studs (5 minuter av glöd, följt av 5 minuters blinkande), vilket ger dig eller din hund tid att hitta den om en av er blir distraherad. Den gjutna, stötsäkra, löstagbara kärnan innehåller LED / batterimodulen och skruvas ordentligt för att skapa en vattentät tätning.

www.jakt.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-11-03

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.