Nioårig pojke dödad av varg i Dagestan

Otäcka bilder från The Mirror visar det tragiska efterspelet från den vargattack på tre barn mellan sju och nio år som ägde rum för några dagar sedan vid en flod i byn Kidero i ryska delrepubliken Dagestan.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-08-01

Nioårig pojke dödad av varg i Dagestan

Arkivbild, GettyImages

Otäcka bilder från The Mirror visar det tragiska efterspelet från den vargattack på tre barn mellan sju och nio år som ägde rum för några dagar sedan vid en flod i byn Kidero i ryska delrepubliken Dagestan. En nioårig pojke hittades senare död uppe i skogen – och en annan vårdas just nu för att kunna rädda hans liv.

Svensk Jakt plockar i dag upp den hemska nyheten som brittiska The Mirror rapporterade om i helgen. Attacken ägde rum när de tre pojkarna simmade i en flod nära en skog i Kidero, en by i Dagestan.

En annan av pojkarna blev så allvarligt skadad att han var nära att mista livet. The Mirrors starka bilder visar svåra bitskador i nacken och i benet. I helgen förflyttades han till ett större sjukhus i Makhachkala för att få bättre vård – och enligt läkarna kommer han att överleva attacken.

Den tredje pojken lyckades fly oskadd.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Nyheter

Misstänkt fall av salmonella i safaripark

På Eriksberg, en safaripark utanför Åryd i Karlshamn, har det avlivats ett vildsvin. Detta efter ett misstänkt fall av salmonella. SVT Nyheter Blekinge rapporterar om

Nyheter

Årets bockjaktsspecial är här!

Bockjaktspremiären den 16 augusti är ett datum som de flesta av våra läsare har ringat in i kalendern – och givetvis genomsyras vårt augustinummer av

Nyheter

Dags för Drömjakt Sunne

Under fredagen öppnar vackra Rottneros Park i Sunne upp portarna för årets upplaga av Drömjakt Sunne. I vanlig ordning kommer det bjudas på både högt

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.