Ad

Nikko Stirling Boar Eater 1-4×24

Lågförstorande kikarsikte med ett av marknadens största synfält vid en gångs förstoring – hela 48 meter på 100 meter! Ett imponerande sikte när det gäller att snabbt lokalisera målet och trycka av. Optimalt för drevjakt och dynamiskt skytte. 

Riktmedlet ”4 Dot Extreme” består av ett tunt kors med en belyst punkt i mitten. Då snabbhet är prioriterat har man förstorat riktpunkten något i jämförelse med en vanlig ”4 Dot”.

www.fondprodukter.se | 4495 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-07-31

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.