Nikko Stirling Boar Eater 1-4×24

2019-07-31

Nikko Stirling Boar Eater 1-4×24

Lågförstorande kikarsikte med ett av marknadens största synfält vid en gångers förstoring – hela 48 meter på 100 meter!

Nikko Stirling Boar Eater 1-4×24

Lågförstorande kikarsikte med ett av marknadens största synfält vid en gångs förstoring – hela 48 meter på 100 meter! Ett imponerande sikte när det gäller att snabbt lokalisera målet och trycka av. Optimalt för drevjakt och dynamiskt skytte. 

Riktmedlet ”4 Dot Extreme” består av ett tunt kors med en belyst punkt i mitten. Då snabbhet är prioriterat har man förstorat riktpunkten något i jämförelse med en vanlig ”4 Dot”.

www.fondprodukter.se | 4495 kr

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Årets hundspecial av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det fullt fokus på våra hundar, något de är synnerligen förtjänta av eftersom de fyller så många roller och funktioner.

Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!