Ad

Nextorch myStar

Hösten är här, dagarna blir kortare och mörkret infaller allt tidigare. Oavsett om det handlar om att hitta hem från ett sent pass, ett eftersök eller nattlig jakt på exempelvis grävling så är en pålitlig pannlampa A och O under den här årstiden.

Magasin Vildmarken har kikat närmare på nya Nextorch myStar, en mycket prisvärd lampa som levererar över förväntan.

Pannlampan är en kraftfull, uppladdningsbar pannlampa som är justerbar i 360 grader och som är utrustad med sin patenterade ”Fresnel Lens Focus Technology”.

MyStar har ett 360-graders vridfokus. Det kan jämföras med en slags ”ratt” runt lampan där du med handen, såväl med som utan handskar, enkelt kan vrida för att justera strålens bredd; från en fokuserad stråle till flodljus utifrån olika situationen. Genom att använda CREE® XP-L V5 LED-lampor levererar pannlampan upp till 550 lumen, vilket ger ett kraftfullt ljus som kan jämföras med pannlampor för en tredubbel prisklass.

Något som är påtagligt är pannlampans låga vikt. Ett 3000 mAh litiumpolymerbatteri ger lägre vikt och lång livslängd. Pannbandets design fördelar pannlampans vikt, något som gör att lampan är bekväm att använda även under lång tid.

Specifikationer

• Diod: CREE XP-L V5 LED
• Uteffekt: 550lm / 200lm / 20lm / S.O.S
• Drifttid: 4,5h / 7h 25m / 63h / –
• 4 lägen: Hög-låg-röd-SOS
• Batteri: 3000mAh litium,uppladdningsbart
• Längd ljuskägla: 184 m
• Vikt: 169 g (med batteri)
• Slagtålighet: 1 m
• Vattentäthet: IPX-4
• Justerbar i 360 grader

www.nordik.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-09-10

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.