Ad

Nextorch myStar

Hösten är här, dagarna blir kortare och mörkret infaller allt tidigare. Oavsett om det handlar om att hitta hem från ett sent pass, ett eftersök eller nattlig jakt på exempelvis grävling så är en pålitlig pannlampa A och O under den här årstiden.

Magasin Vildmarken har kikat närmare på nya Nextorch myStar, en mycket prisvärd lampa som levererar över förväntan.

Pannlampan är en kraftfull, uppladdningsbar pannlampa som är justerbar i 360 grader och som är utrustad med sin patenterade ”Fresnel Lens Focus Technology”.

MyStar har ett 360-graders vridfokus. Det kan jämföras med en slags ”ratt” runt lampan där du med handen, såväl med som utan handskar, enkelt kan vrida för att justera strålens bredd; från en fokuserad stråle till flodljus utifrån olika situationen. Genom att använda CREE® XP-L V5 LED-lampor levererar pannlampan upp till 550 lumen, vilket ger ett kraftfullt ljus som kan jämföras med pannlampor för en tredubbel prisklass.

Något som är påtagligt är pannlampans låga vikt. Ett 3000 mAh litiumpolymerbatteri ger lägre vikt och lång livslängd. Pannbandets design fördelar pannlampans vikt, något som gör att lampan är bekväm att använda även under lång tid.

Specifikationer

• Diod: CREE XP-L V5 LED
• Uteffekt: 550lm / 200lm / 20lm / S.O.S
• Drifttid: 4,5h / 7h 25m / 63h / –
• 4 lägen: Hög-låg-röd-SOS
• Batteri: 3000mAh litium,uppladdningsbart
• Längd ljuskägla: 184 m
• Vikt: 169 g (med batteri)
• Slagtålighet: 1 m
• Vattentäthet: IPX-4
• Justerbar i 360 grader

www.nordik.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-09-10

Se även ...

Ad

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.