Ad

My Hansson på Elmia Game Fair 2017

Vildmarken hälsar på i My kind of Arts monter på Elmia Game Fair 2017. My Hansson kombinerar konstnärskap med jakt och sedan sex år tillbaka driver hon eget företag.

– Jag bor tillsammans med min sambo och mina hundar i ett litet 1800-tals hus utanför Delsbo i Hälsingland. På gården står en vacker loge och ett hundhus. Det är en liten idyll för dem som gillar att bo utan grannar och fullt med bärbuskar, äppelträd och gångavstånd till jaktmarkens bästa skogsfågeltillhåll, säger My.

I My Hanssons monter bjuder hon på smakprov från hennes konstverk och du kan se när hon sitter och målar live. Om du besöker Elmia under helgen är hon värd ett besök!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-05-26

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.