My Hansson på Elmia Game Fair

2017-05-26

My Hansson på Elmia Game Fair

Vildmarken hälsar på i My kind of Arts monter på Elmia Game Fair 2017. My Hansson kombinerar konstnärskap med jakt och sedan sex år tillbaka driver hon eget företag. 

My Hansson på Elmia Game Fair 2017

Vildmarken hälsar på i My kind of Arts monter på Elmia Game Fair 2017. My Hansson kombinerar konstnärskap med jakt och sedan sex år tillbaka driver hon eget företag.

– Jag bor tillsammans med min sambo och mina hundar i ett litet 1800-tals hus utanför Delsbo i Hälsingland. På gården står en vacker loge och ett hundhus. Det är en liten idyll för dem som gillar att bo utan grannar och fullt med bärbuskar, äppelträd och gångavstånd till jaktmarkens bästa skogsfågeltillhåll, säger My.

I My Hanssons monter bjuder hon på smakprov från hennes konstverk och du kan se när hon sitter och målar live. Om du besöker Elmia under helgen är hon värd ett besök!

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Fiske

Matilda Leijon: Murraytorsk i Australien

I början av 2020 dominerades nyhetsflödet av inslag från ett brandhärjat Australien; bilder på djur som flydde för sina liv och familjer som fick evakuera

Nyheter

Undvik misstagen i de svenska sommarfjällen

Besökarna vallfärdar till de svenska sommarfjällen, särskilt sedan pandemin blev verklighet. Dock är många av sämre förberedda för sin vistelse än tidigare. En enkätundersökning genomförd

Nyheter

Afrikansk svinpest i tyska tamgrisbesättningar

I fredags rapporterade tyska myndigheter att afrikansk svinpest har bekräftats i två tamgrisbesättningar i Tyskland. SVA:s statsepizootolog Karl Ståhl skriver att det rör sig om

Månadens tidning

Världens bästa svartbjörnsjakt finner man på Vancouver Island. I det här numret kan ni läsa om den unika jakten längs öns kuststräckor.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.