Ad

”My-muggar” från My Kind Of Art

Konstnären My Hansson hade under en längre tid letat efter porslin med svenska viltmotiv. När hon inte fann några som föll henne i smaken så valde hon istället att för att designa sina egna.

My-muggar. Designade muggar från My Hansson.

Motiven som hon har tagit fram är enastående, med några av Sveriges vackraste viltarter. Alla motiv är handmålade i en blandteknik av akryl och akvarell.

”My-muggen” är en robust och stilren mugg som passar i alla typer av miljöer. Kopparna rymmer 25 centiliter och är tillverkade i stengods av märket Sagaform. Motiven monteras för hand, en efter en, vilket gör att varje mugg blir unik.

se samtliga motiv på www.myhansson.com

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-12-16

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.