Ad

Upplev Mojoboats sportfiskebåtar på Swedish Game Fair

Swedish Game Fair närmar sig och årets upplaga kommer att bli den största hittills. I vanlig ordning kommer besökarna bjudas på ett fullmatat program som erbjuder något för alla oss som älskar jakt, fiske och/eller hundar.

I år storsatsas det bland annat på sportfiske och båtar. Ett nytt sportfiskeområde har öppnat och nya bryggor har köpts in så att utställarnas båtar och kajaker kan testas på plats och i sitt rätta element.

Möt mässprofilerna

Apropå båtar och fart och fläkt så är Erik Ohlsson en av de profiler som kommer närvara under mässan. Erik är gitarrist i det kultförklarade rockbandet Millencolin och jobbar dessutom med Mojoboats. Han ser fram emot Swedish Game Fair och att få visa upp deras sortiment.

– Det blir häftigt på Tullgarns Slott nästa år där besökarna kommer att få se grymma sportfiskebåtar i vattnet, säger Erik Ohlsson.

Den 25-27 maj har man möjlighet att träffa honom på Swedish Game Fair vid Tullgarns slott, nära Trosa i Sörmland. Kolla in www.swedishgamefair.se för mer information om mässan.

 

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-02-14

Se även ...

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Januari är här vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. Månadens omslag pryds av Stefanie Lea Paulsen, en dansk jaktprofil som både genom sitt arbete på DK WAI och som fritidssyssla lever för att locka och jaga gäss – en utmaning som kräver ständiga justeringar.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.