Ad

MOHOC hundkamera med 5 timmar+ batteritid

På Elmia Game Fair 2017 presenterade Bearskin nya tillbehör till deras unika hundväst. Nya möjligheter och nya kameraburar men framförallt en ny kamera.

Rasmus Boström visar upp MOHOC hundkameraMOHOC är en actionkamera som från början är byggd för elitsoldater – och utlovar att tåla rejält med stryk. Bearskin har byggt en unik kamerabur för denna kamera, som du enkelt fäster på din hunds skydds- eller reflexväst.

MOHOC levererar god kvalitet i 1080p/60FPS och en lätt vikt, endast 200 gram. Men det som i våra öron låter mest intressant är dess batteritid som utlovar över 5 timmars inspelning.

Vi ser fram emot att testa denna nyhet under hösten!

Köp den via www.bearskin.se

 

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-06-11

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #2

Februari är här och vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. Månadens omslag pryds av den norska jaktprofilen Joakim Pettersen som driver en av Nordens största jaktbloggar. Under ett pass pratade vi om jaktglädje och hemligheten bakom hans popularitet.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.