Ad

Vapenskåp upphittat

Under söndagsförmiddagen fick polisen i Östersund ett samtal från en person som hade hittat ett vapenskåp vid badplatsen i Lillsjön.

Vapenskåpet ska enligt uppgift vara oöppnat, men misstänks vara stulet.

– Skåpet ligger på uppskattningsvis 1,5 meters djup så vi måste ta hjälp av dykare för att bärga det, säger Eva Posner Storm, förundersökningsledare vid polisen, till P4 Jämtland.

Källa: P4 Jämtland

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-11-20

Se även ...

Magasin Vildmarken #2

I det här numret har vi fått följa med Matilda Leijon ut på havsöringsfiske på Gotland. Det blev en blåsig historia som slutade lyckligt med kaninhopp i vattnet – och framför allt ett medlemskap i 60-klubben!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.