Ad

Missa inte Swedish Game Fair Predator Open 2018

Årets största cashtävling arrangeras under årets upplaga av Swedish Game Fair. Tävlingen har två klasser; en för kajak och en för båt – och det väntar finfina vinster för de bästa fiskarna!

Vinnaren i kajakklassen får 25 000 kronor och vinnaren i båtklassen kammar hem hela 100 000 kronor. Reglerna är enkla. Det gäller att fiska gädda, gös och abborre. En centimeter abborre ger två poäng. En centimeter gös ger 1,5 poäng och varje centimeter gädda ger en poäng. De tre mest poänggivande fiskarna i varje lag är de som kommer räknas i tävlingen. Var med och tävla du också!

Tävlingen har begränsat antal startplatser så gå in och läs mer och anmäl dig på swedishgamefair.se

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2018-03-28

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Magasin Vildmarken #7

Augusti är här och därmed även dags för högtidsstunder som bland annat björnjakt. Den 21 augusti är premiärdatumet och i det här numret har vi laddat upp ordentligt genom att träffa kände björnjägaren och filmproducenten, Rasmus Boström, som berättar om hur han förbereder sig inför vad som komma skall.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.