Ad

Minnen för livet i Månadens nummer av Magasin Vildmarken

Under våren har Vildmarkens Angelica Johansson rest över Atlanten och till Kanada för att landa i Winnipeg, Manitoba. Tillsammans med sju andra kvinnor fick hon uppleva ett jaktäventyr som de sent, eller aldrig, kommer att glömma.

 

 

Redaktionen har gjort ett besök hos Paula och Daniel som står bakom Paula Lindgren Hunting Jewlery. De tillverkar vackra smycken av bland annat patroner. Väl på plats fick vi en inblick i deras verksamhet och vi fick även chansen att tillverka ett eget minne! En omdebatterad fråga är den om troféjakten i Afrika, där jägarnas närvaro ifrågasätts, men kanske egentligen borde värderas.

Jens Ulrik Høgh ger sin syn på saken på sidan 84. I månadens nummer av Magasin Vildmarken har vi även fortsatt att spana in några av marknadens prylnyheter, bland annat fortsätter temat kring våra åtlar. Vi testar Genzos nya foderspridare ”Eco Feeder”, testar åtellarm och kikar på lockmedel. Utöver detta testar vi även Yamaha Wolverine, en tvåsitsig fyrhjuling som bjuder på både nytta och nöje. Dessutom blir det ännu fler pryltips, matlagning och recept, och mycket annat! Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-07-08

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och högtidsstunderna avlöser varandra för oss som gillar jakt. Nyligen började fågeljakten, under månaden blir hjortjakten lovlig och älgjakten smyger igång i norr. Även gåsjakten är i full gång och vi har träffat Charlie Sandin, en man som ofta omnämns som en av Sveriges bästa gåslockare och som tillverkar lockpipor som säljs världen över.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.