Ad

Inför Swedish Game Fair

Swedish Game Fair är nu bara några månader bort och det kommer att bli den största upplagan hittills. Som vanligt kommer besökarna bjudas på ett fullmatat program som erbjuder något för alla som älskar jakt, fiske och/eller hundar.

I år blir det bland annat storsatsning på sportfiske och båtar. Ett nytt sportfiskeområde har öppnat och nya bryggor har köpts in så att utställarnas båtar och kajaker kan testas på plats och i sitt rätta element.

Möt mässprofilerna

Varje måndag kommer vi profilera personer som kommer närvara under mässan. Först ut är Mikael Tham.
Tham har många strängar på sin lyra. Han är filmmakare, författare, vildsvinsexpert och eftersöksjägare, bland annat. Sedan 25 år tillbaka jobbar han med sin passion, nämligen jakten. Numera är han en av de största jaktfilmsproducenterna i landet och använder sig av mottot att det ska vara mycket action med hög jaktetik och att tittarna samtidigt ska lära sig något.

Den 25-27 maj har man möjlighet att träffa honom på Swedish Game Fair vid Tullgarns slott, nära Trosa i Sörmland.

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-02-06

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #10

Oktober är här och höjdpunkterna avlöser varandra, så även för oss på Magasin Vildmarken. Delar av redaktionen befinner sig i skrivande stund i radioskugga i Kanada för jaktäventyr som ni läsare kan ta del av inom kort, men redan nu kan vi bjuda på högtidsstunder för alla jaktintresserade.
Läs tidningen »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.