Ad

Mer Mattias i Magasin Vildmarken

Mattias Lilja presenterar sig själv som ”jaktidiot” och största delen av hans liv består av jakt och fiske. Framöver kommer han bli en större del av Magasin Vildmarken, något vi är väldigt glada över. Läsarna kommer återkommande få ta del av hans intresseranta jaktartiklar och möten med andra profiler inom branschen. Dessutom kommer han producera små jaktfilmer och öka Vildmarkens engagemang vad gäller rörlig bild på vår youtubekanal och Facebook-sida. 

Välkommen till Magasin Vildmarken! 

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-10-04

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.