Med tM 35 tar Swarovski Optik klivet in i den termiska världen

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2021-10-14

Med tM 35 tar Swarovski Optik klivet in i den termiska världen

Swarovski Optiks produkter har under lång tid erbjudit den tekniska precision som den moderna jägaren önskar. Nu har tekniken uppnått en viss mognad och med tM 35 tar företaget steget in i den termiska världen.

– I kombination med vår optiska och mekaniska kompetens kan vi utveckla en innovativ och högkvalitativ produkt till fullo, säger den globala försäljnings- och marknadschefen, Stefan Hämmerle, i ett pressmeddelande.

Den flexibla enheten är både en clip-on-enhet och observationsenhet i ett och toppmodern teknik utlovas som lämpar sig för jakt i skymning, om natten och vid dålig sikt. Vid observation erbjuder tM 35 4 x 35 förstoring – och för att få högre detaljidentifiering i olika situationer så kan man växla mellan lägena White Hot och Black Hot.

Intuitiv användning i fokus

Livesänd pressträff/produktlansering ute i älgskogen!

Vidare i pressmeddelandet kan man läsa att tM 35 i princip är kompatibel med alla deras kikarsikten i Z8i-, Z6i-, Z5(i)- och Z3-serierna. Som en clip-on med 1x förstoring och i kombination med SWAROVSKI OPTIK-kikarsikten, garanterar tM 35 en 100 % tillförlitlig träffpunkt. Ju färre åtgärder jägaren behöver utföra, desto större är chansen för ett lyckat jaktresultat och därför var intuitiv användning i fokus under produktutvecklingsprocessen.

Produkterna kommer att finnas tillgängliga hos utvalda återförsäljare från februari 2022. Och efter att ha tagit del av deras pressträff under onsdagen så blev inte lusten direkt mindre att få lägga vantarna på ett recensionsexemplar!

Fortsättning följer alltså!  

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Nyheter

Misstänkt fall av salmonella i safaripark

På Eriksberg, en safaripark utanför Åryd i Karlshamn, har det avlivats ett vildsvin. Detta efter ett misstänkt fall av salmonella. SVT Nyheter Blekinge rapporterar om

Nyheter

Årets bockjaktsspecial är här!

Bockjaktspremiären den 16 augusti är ett datum som de flesta av våra läsare har ringat in i kalendern – och givetvis genomsyras vårt augustinummer av

Nyheter

Dags för Drömjakt Sunne

Under fredagen öppnar vackra Rottneros Park i Sunne upp portarna för årets upplaga av Drömjakt Sunne. I vanlig ordning kommer det bjudas på både högt

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.