Med tM 35 tar Swarovski Optik klivet in i den termiska världen

2021-10-14

Med tM 35 tar Swarovski Optik klivet in i den termiska världen

Swarovski Optiks produkter har under lång tid erbjudit den tekniska precision som den moderna jägaren önskar. Nu har tekniken uppnått en viss mognad och med tM 35 tar företaget steget in i den termiska världen.

– I kombination med vår optiska och mekaniska kompetens kan vi utveckla en innovativ och högkvalitativ produkt till fullo, säger den globala försäljnings- och marknadschefen, Stefan Hämmerle, i ett pressmeddelande.

Den flexibla enheten är både en clip-on-enhet och observationsenhet i ett och toppmodern teknik utlovas som lämpar sig för jakt i skymning, om natten och vid dålig sikt. Vid observation erbjuder tM 35 4 x 35 förstoring – och för att få högre detaljidentifiering i olika situationer så kan man växla mellan lägena White Hot och Black Hot.

Intuitiv användning i fokus

Livesänd pressträff/produktlansering ute i älgskogen!

Vidare i pressmeddelandet kan man läsa att tM 35 i princip är kompatibel med alla deras kikarsikten i Z8i-, Z6i-, Z5(i)- och Z3-serierna. Som en clip-on med 1x förstoring och i kombination med SWAROVSKI OPTIK-kikarsikten, garanterar tM 35 en 100 % tillförlitlig träffpunkt. Ju färre åtgärder jägaren behöver utföra, desto större är chansen för ett lyckat jaktresultat och därför var intuitiv användning i fokus under produktutvecklingsprocessen.

Produkterna kommer att finnas tillgängliga hos utvalda återförsäljare från februari 2022. Och efter att ha tagit del av deras pressträff under onsdagen så blev inte lusten direkt mindre att få lägga vantarna på ett recensionsexemplar!

Fortsättning följer alltså!  

Tack för att du läser Magasin Vildmarken! Spara 10% på allt i vår webshop med rabattkoden I<3VM

Facebook
E-post
LinkedIn
Twitter
Nyheter

Hornborgasjön lyfter livet under ytan

Ängar under ytan och gäddor som äter andra gäddor. Hornborgasjöns sommarprogram är igång för fullt – och bland annat väntar en utställning om livet under