Mattias Westerlund och Vildmarken i samarbete – lanserar visionskopplet: ”Lätt att alltid ha till hands”

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
2022-05-26

Mattias Westerlund och Vildmarken i samarbete – lanserar visionskopplet: ”Lätt att alltid ha till hands”

Vi är stolta över att kunna presentera visionskopplet, ett extra kort retrieverkopplet som är frukten av ett samarbete med hunddressören, instruktören och jägaren Mattias Westerlund från Hundskolan Vision.

– Äntligen har vi tagit fram jakt- och träningskopplet som vi vill ha, det lilla kopplet som alltid är lätt att ha till hands, säger Mattias Westerlund.

Kopplet passar utmärkt när man vill ha sin hund lite extra nära vid dressyr, eller att ha i jackfickan på jakt när du ska koppla hunden eller gå med en kortare sträcka.

– Det kan handla om att lära hunden att den inte ska springa och skälla på dörren när det kommer någon, eller när jag kallar in en drivande hund eller älghund och bara tar den en kort bit, et cetera. Äntligen finns det här! tillägger Mattias.

– Nu är det slut på tiden när man måste ta av sig av sig bältet, eller skära till repstumpar, säger Mattias Westerlund.

Tar minimalt med plats

Öglans storlek justerar du med en tryckknapp och det flyttbara inre dragstoppet av metall lämpar sig utmärkt för dem som exempelvis koppeltränar din valp och vill undvika påfrestning på nacken. Visionskopplet tar minimalt med plats i fickan och mäter 80 cm räknat från handtaget till O-ringen.

Kom förbi Vildmarkens monter för att testa det – och för att träffa Mattias och redaktionen såklart! I samband med mässan kommer visionskopplet såklart även finnas att beställa i Vildmarken Brand Store.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på twitter
Twitter
Jakt

Trippel björnlycka i Fåssjödal

Vildmarken Kim Rangberg Skanslie är tillbaka efter en intensiv och spännande veckas björnjakt i jämtländska Fåssjödal. Här berättar han om en tur som bjöd på

Nyheter

Så blir licensjakten på varg 2023

Länsstyrelserna har fattat beslut om licensjakt på varg 2023. Totalt får 75 vargar skjutas. Nedan kan ni läsa om vad som gäller för de olika

Nyheter

Licensjakt efter 14 vargar i Dalarnas län

Länsstyrelserna har fattat beslut om licensjakt efter varg 2023. Vinterns jakt för Dalarnas läns del omfattar totalt fjorton vargar i vargtäta Almhöjdenreviret och Tinäsetreviret. I

Månadens tidning
Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Tack för att du läser Vildmarken!

Låt oss bjuda dig på en GRATIS VM® Spork i rostfritt stål!

TACK FÖR ATT DU LÄSER VILDMARKEN! ​

LÅT OSS BJUDA DIG PÅ EN GRATIS VM® SPORK I ROSTFRITT STÅL!​

Vildmarksverktyget du inte vill vara utan! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och sporken är din! (värde 99 kr)
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.