Ad

Mattias Westerlund på IWA och Webdog 2.0

Den storslagna IWA-mässan har pågått under helgen i tyska Nürnberg. Trots det gigantiska utbudet med ett dussintal mässhallar och långt över tusen utställare så sprang vi på några bekanta ansiktet i folkvimlet.

Mattias Westerlund

Foto: Jo Stenersen

Mattias Westerlund och Rebecka Bergqvist

Mattias Westerlund och Rebecka Bergqvist

Mattias Westerlund från Hundskolan Vision och Webdog var på plats tillsammans med sina vapendragare från Vorn Equipment. Mattias steg för steg-träning har tagit honom runt om i världen. Han berättar att sedan januari så har han besökt bland annat USA, Spanien och nu Tyskland. Anledningen till hans popularitet är att många människor har nått framgångar med träningskonceptet som förbereder hunden på rätt sätt inför jakten. Dessutom avslöjade han att Webdog 2.0 kommer att släppas inom en snar framtid.

– Man får följa hunden från första godbiten, till dess första jaktprov och vidare ut på den första jakten, säger Mattias.

Och fortsätter:
– Dessutom får man följa hundar som har lärt sig fel och hur många steg det tar för att göra det här, berättar Mattias innan vi minglar vidare på mässan.

Vi på Magasin Vildmarken ser fram emot att träffa Mattias igen när det närmar sig Swedish Game Fair i maj.

Fotnot:webdog.nu kan man läsa mer om det framgångsrika träningskonceptet.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-03-13

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.