Ad

Mattias Westerlund på IWA och Webdog 2.0

Den storslagna IWA-mässan har pågått under helgen i tyska Nürnberg. Trots det gigantiska utbudet med ett dussintal mässhallar och långt över tusen utställare så sprang vi på några bekanta ansiktet i folkvimlet.

Mattias Westerlund

Foto: Jo Stenersen

Mattias Westerlund och Rebecka Bergqvist

Mattias Westerlund och Rebecka Bergqvist

Mattias Westerlund från Hundskolan Vision och Webdog var på plats tillsammans med sina vapendragare från Vorn Equipment. Mattias steg för steg-träning har tagit honom runt om i världen. Han berättar att sedan januari så har han besökt bland annat USA, Spanien och nu Tyskland. Anledningen till hans popularitet är att många människor har nått framgångar med träningskonceptet som förbereder hunden på rätt sätt inför jakten. Dessutom avslöjade han att Webdog 2.0 kommer att släppas inom en snar framtid.

– Man får följa hunden från första godbiten, till dess första jaktprov och vidare ut på den första jakten, säger Mattias.

Och fortsätter:
– Dessutom får man följa hundar som har lärt sig fel och hur många steg det tar för att göra det här, berättar Mattias innan vi minglar vidare på mässan.

Vi på Magasin Vildmarken ser fram emot att träffa Mattias igen när det närmar sig Swedish Game Fair i maj.

Fotnot:webdog.nu kan man läsa mer om det framgångsrika träningskonceptet.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-03-13

Se även ...

Magasin Vildmarken #12

December är här och vi kan erbjuda ett fullspäckat nummer. Per ”Bula” Kristoffersson är förmodligen Skandinaviens enda professionella eftersöksjägare. Över 40 års erfarenhet har gett honom unika kunskaper – något som han gärna delar med sig av, bland annat i det här numret!
Läs tidningen »

Delbetala din kurs

Hos Vildmarken kan du delbetala din kurs genom Wasa Kredit, upp till 36 månader räntefritt!
Läs mer »

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.