Ad

Mattias Westerlund på IWA och Webdog 2.0

Den storslagna IWA-mässan har pågått under helgen i tyska Nürnberg. Trots det gigantiska utbudet med ett dussintal mässhallar och långt över tusen utställare så sprang vi på några bekanta ansiktet i folkvimlet.

Mattias Westerlund

Foto: Jo Stenersen

Mattias Westerlund och Rebecka Bergqvist

Mattias Westerlund och Rebecka Bergqvist

Mattias Westerlund från Hundskolan Vision och Webdog var på plats tillsammans med sina vapendragare från Vorn Equipment. Mattias steg för steg-träning har tagit honom runt om i världen. Han berättar att sedan januari så har han besökt bland annat USA, Spanien och nu Tyskland. Anledningen till hans popularitet är att många människor har nått framgångar med träningskonceptet som förbereder hunden på rätt sätt inför jakten. Dessutom avslöjade han att Webdog 2.0 kommer att släppas inom en snar framtid.

– Man får följa hunden från första godbiten, till dess första jaktprov och vidare ut på den första jakten, säger Mattias.

Och fortsätter:
– Dessutom får man följa hundar som har lärt sig fel och hur många steg det tar för att göra det här, berättar Mattias innan vi minglar vidare på mässan.

Vi på Magasin Vildmarken ser fram emot att träffa Mattias igen när det närmar sig Swedish Game Fair i maj.

Fotnot:webdog.nu kan man läsa mer om det framgångsrika träningskonceptet.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-03-13

Se även ...

Magasin Vildmarken #8

Den här gången pryds omslaget av vår danske vän Frederik Bülow som i det här numret entusiastiskt berättar om sin lärorika och spännande bockjakt i södra Frankrike, med pilbåge!

Vi har även fått följa med en av Norges främsta jaktprofiler, Kristoffer Clausen, på lockjakt i Polen – och samtidigt fick vi chansen att prova hans nya rådjurspipa, Clausen Roedeercall Pro.

Felix Frey var nyligen det blågula hoppet i Hobie Fishing Worlds, en av världens mest prestigefyllda tävlingar, som ofta räknas som VM i kajakfiske. Magasin Vildmarken fick en pratstund med honom vid hemkomsten. Skytte är en färskvara och vi har bland annat tittat närmare på Blaser R8 .22-kit, en produkt som skapar nya möjligheter för övningsskytte och inte minst kostnadseffektiv mängdträning. Dessutom har vi träffat Magnus Berg som tipsade om hur man kan vässa sitt hagelskytte. Skotträning var även temat då Mattias Westerlund delade med sig av sina kunskaper gällande våra fyrbenta vänner, nämligen hundarna. Dessutom blir det i vanlig ordning god mat och recept från det vilda.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com