Ad

Följ Mattias Westerlund på sin jaktresa i Moçambique

I skrivande stund är entreprenören, jägaren och hundtränaren Mattias Westerlund på väg till Moçambique, Afrika för ett äventyr utöver det vanliga. Vi är vana att se Mathias ute i den nordiska vildmarken tillsammans med sina hundar, men arbetet har tidigare tagit honom till södra delarna av ekvatorn och nu är det dags att resa tillbaka för ett jakt- och fiskeäventyr – och du har i samarbete med Magasin Vildmarken möjlighet att följa honom på resan.

Mathias Westerlund

Under större delen av november kommer du genom Vildmarkens sociala medier att få följa med Mattias på hans äventyr. Här kommer han att bjuda på både filmklipp, bilder och tips till dig som är intresserad av den afrikanska jaktkulturen men även ett fiske som utlovas att vara något alldeles extra.

Mattias Westerlund reser till ett område där han tidigare arbetat med minröjningsprojekt med hjälp av hundar. Han har även varit inblandad i förebyggande åtgärder för att undvika tjuvjakt i området. Mattias berättar att han lärt sig otroligt mycket under sina resor; både vad gäller hundar och människor, deras relation och om lydnad.

För dig som prenumererar på Magasin Vildmarken kommer även ett större inslag med både bilder, historier och videoklipp från resan att publiceras i början av 2019.

Läs vår intervju med Mathias från tidigare nummer av Magasin Vildmarken här.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-11-02

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.