Ad

Matilda Leijon i nya numret av Magasin Vildmarken!

Den här gången pryds omslaget av fiskeprofilen Matilda Leijon som har meriter och en följarskara som få andra i branschen kan matcha. Vi träffade henne ute på spegelblankt vatten för att prata om hur allt började och för att höra om hennes framtida drömmar.

Thomas Lindy Nissen tar oss med till den irländska västkusten för en krävande och spännande jakt på sikahjort. Mattias Westerlund, en erkänt skicklig hunddressör och instruktör med hela världen som arbetsplats, gör månatligen fördjupningar i hundarnas värld och den här gången skriver han om moment som alla jakthundar bör kunna för att göra jakten angenämare för alla parter.

Vi har även tittat närmare på S 404 Fendt 1050 Vario – ett unikt samarbete, och ett lika unikt vapen, som Fendt och Sauer tagit fram för att i förlängningen ge tillbaka till naturen. Ruda är fisken i fokus och vi har även tittat närmare på Thermacell MR300 – myggornas värsta mardröm.

Dessutom blir det i vanlig ordning extra mycket god mat. Att flera kockar skulle vara någonting negativt är något vi starkt dementerar. Vi välkomnar Tobias Eriksson som gör debut genom att bjuda på en somrig och välsmakande halstrad röding med pankovårlök.

Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-07-07

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.