Marttiini-yxor

2019-12-21

Marttiini-yxor

Marttiini har kombinerat modern teknik med traditionellt hantverk och resultatet är en familj med tre hållbara och tillförlitliga yxor.

Marttiini-yxor

Marttiini

Marttiini har kombinerat modern teknik med traditionellt hantverk och resultatet är en familj med tre hållbara och tillförlitliga yxor. Campingyxan har ett robust handtag med ett säkert grepp. Bladet är tyngre, vilket även gör yxan till ett bra val för större uppdrag. Tillverkad i kvalitets-kolstål och vackert askträ. Eggskyddet är tillverkat i tidlöst läder.

Hitta din återförsäljare på  www.normark.se

 

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Fiske

Matilda Leijon: Murraytorsk i Australien

I början av 2020 dominerades nyhetsflödet av inslag från ett brandhärjat Australien; bilder på djur som flydde för sina liv och familjer som fick evakuera

Nyheter

Undvik misstagen i de svenska sommarfjällen

Besökarna vallfärdar till de svenska sommarfjällen, särskilt sedan pandemin blev verklighet. Dock är många av sämre förberedda för sin vistelse än tidigare. En enkätundersökning genomförd

Nyheter

Afrikansk svinpest i tyska tamgrisbesättningar

I fredags rapporterade tyska myndigheter att afrikansk svinpest har bekräftats i två tamgrisbesättningar i Tyskland. SVA:s statsepizootolog Karl Ståhl skriver att det rör sig om

Månadens tidning

Världens bästa svartbjörnsjakt finner man på Vancouver Island. I det här numret kan ni läsa om den unika jakten längs öns kuststräckor.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

GRATIS NYCKELRING

GRATIS NYCKELRING

Håll koll på det viktigaste med Vildmarkens broderade nyckelring! Starta en kostnadsfri prenumeration av vårt digitala magasin och nyckelringen är din!
*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners. Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.