Ad

Marttiini-yxor

Marttiini

Marttiini har kombinerat modern teknik med traditionellt hantverk och resultatet är en familj med tre hållbara och tillförlitliga yxor. Campingyxan har ett robust handtag med ett säkert grepp. Bladet är tyngre, vilket även gör yxan till ett bra val för större uppdrag. Tillverkad i kvalitets-kolstål och vackert askträ. Eggskyddet är tillverkat i tidlöst läder.

Hitta din återförsäljare på  www.normark.se

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-12-21

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.