Ad

Marttiini Skinner Hook Martef Orange

Marttiini Skinner Hook Martef Orange är en av Marttiinis mest funktionella knivar i jaktsammanhang. Magasin Vildmarken har tittat närmare på denna slittåliga kniv.

Den finska världsklasskniven är känd över hela världen. Just denna kniv, Skinner Hook Martef Orange, ingår i Condor-serien, produkter som är speciellt framtagna för exempelvis fiske och jakt. Handtaget är ergonomiskt utformat och har ett fingerskydd för att undvika olyckor och handtaget är av ett gummimaterial som ger ett fast grepp om kniven oavsett situation.

Fördelaktig beläggning

Marttiinis egen Martef-beläggning har många fördelar. Eftersom kniven är smuts- och vattenresistent så är bladet tåligt vad gäller korrosion. Friktionen är närmast noll och den skär enkelt genom kött och fisk. Dessutom är beläggningen en klar fördel när det kommer till hygien. Den är superenkel att rengöra och är därför väldigt användarvänlig när man ska hantera mat och tillhörande råvaror. Denna funktionella flåkniv levereras med ett läderfodral och en buköppnare som är till stor nytta ute i skogen.

www.normark.se
www.rmjakt.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-12-10

Se även ...

Magasin Vildmarken #5

Månadens tidning genomsyras av den kommande jakt- och fiskemässan Swedish Game Fair. Vi har rest landet runt för att möta utställare som berättar mer om vad de kommer att bjuda på under mässan och låter dig ta del av hela programmet. Vi har träffat Nathalie Larsson, en av Sveriges främsta skeetskyttar som berättar mer om sin comeback och hennes stora passion till jakten. Följ med på klappjakt i Norrbotten, vapentest, recept och mängder av pryltips.
Läs tidningen »

Ad

Vildmarken-bloggar

Premiär för bloggar på Vildmarken.se! Vi har valt ut ett gäng hängivna jägare, och fler tillkommer, som kontinuerligt kommer att dela med sig av sina jaktäventyr och allt där till på vår hemsida.
Till bloggar »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.