Ad

Marttiini Skinner Hook Martef Orange

Marttiini Skinner Hook Martef Orange är en av Marttiinis mest funktionella knivar i jaktsammanhang. Magasin Vildmarken har tittat närmare på denna slittåliga kniv.

Den finska världsklasskniven är känd över hela världen. Just denna kniv, Skinner Hook Martef Orange, ingår i Condor-serien, produkter som är speciellt framtagna för exempelvis fiske och jakt. Handtaget är ergonomiskt utformat och har ett fingerskydd för att undvika olyckor och handtaget är av ett gummimaterial som ger ett fast grepp om kniven oavsett situation.

Fördelaktig beläggning

Marttiinis egen Martef-beläggning har många fördelar. Eftersom kniven är smuts- och vattenresistent så är bladet tåligt vad gäller korrosion. Friktionen är närmast noll och den skär enkelt genom kött och fisk. Dessutom är beläggningen en klar fördel när det kommer till hygien. Den är superenkel att rengöra och är därför väldigt användarvänlig när man ska hantera mat och tillhörande råvaror. Denna funktionella flåkniv levereras med ett läderfodral och en buköppnare som är till stor nytta ute i skogen.

www.normark.se
www.rmjakt.se

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-12-10

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.