Ad

Mantis 50R

En mycket liten och nätt elektronisk speldosa med ett stort antal förladdade läten för många djurarter. Mantis är väldigt enkel att använda och lätt att ta med sig. Den innehåller många bra ljud för dig som är intresserad av att locka räv, kanadagås, gräsänder, älg etc. En mycket populär lockdosa som passar perfekt i ryggsäcken eller fickan och trots lite format har ett kraftfullt ljud.

Western Rivers är en av marknadens äldsta tillverkare av lockdosor och deras produkter är kända för att vara effektiva. Många av locklätena är naturliga inspelningar.

Perfekt för dig som vill locka in vilt för fotografering.

www.z-aim.com

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-10-26

Se även ...

Magasin Vildmarken #6

I det här numret är det dressören och instruktören Mattias Westerlund som frontar omslaget. Mattias har hjälpt många hundar och hundförare över hela världen och lever efter devisen ”andra människors framgångar är min framgång”.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.