Ad

Mantis 50R

En mycket liten och nätt elektronisk speldosa med ett stort antal förladdade läten för många djurarter. Mantis är väldigt enkel att använda och lätt att ta med sig. Den innehåller många bra ljud för dig som är intresserad av att locka räv, kanadagås, gräsänder, älg etc. En mycket populär lockdosa som passar perfekt i ryggsäcken eller fickan och trots lite format har ett kraftfullt ljud.

Western Rivers är en av marknadens äldsta tillverkare av lockdosor och deras produkter är kända för att vara effektiva. Många av locklätena är naturliga inspelningar.

Perfekt för dig som vill locka in vilt för fotografering.

www.z-aim.com

 

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2018-10-26

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #5

Officiell mässtidning för Swedish Game Fair 2019 | Per Morberg har med sin unika kombination av skådespelartalang, spontanitet och stora matlagningskunskaper gått rätt igenom rutan – och om och om igen visat att magi kan skapas i köket, och i tv-sofforna, när man har de rätta ingredienserna. Magasin Vildmarken träffade Per hemma på Tullgarn inför öppnandet av årets Swedish Game Fair.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.