Vildmarken möter: Kristoffer Elffors

2020-10-16

Vildmarken möter: Kristoffer Elffors

Varje månad bjuder vi in gäster från jakt-Sverige till vår podcaststudio. Den här gången kom Hunters Kristoffer Elffors på besök för ett samtal om Hunters framgångsrecept, jaktradios, kärleken till Väse och såklart hans personliga favoritjakt.

­– Den jakt som komma skall härnäst är alltid favoritjakten. Men måste jag ändå välja så är det hundjakten generellt, och primärt spetsjakten som intresserar mig mest, säger Kristoffer Ellfors när han tar plats i podcaststudion.

Kristoffer är född och uppvuxen i värmländska Väse, ett litet samhälle två mil utanför Karlstad, en plats där han numera har slagit ner bopålarna. Sedan 2015 är han säljare på Hunter, ett företag som ända sedan början av 1980-talet har legat i framkant vad gäller elektronik i allmänhet och jaktradios i synnerhet – ett uppdrag han trivs med och som bjuder på stor variation.

– Det bästa är friheten – och att träffa människor. Det är det som är det roligaste. Sedan går det inte att sticka under stol med att man jobbar med sitt fritidsintresse och man ska nog ha en speciell läggning och en speciell relation till jakten, för det blir extremt mycket jakt i alla dess former och varianter.

Han berättar att jaktintresset nästan kom med bröstmjölken och alltid varit en stor del av hans tillvaro. Han har bara missat en premiär av älgjakten sedan han var fyra år gammal.

– Det var när jag gjorde militärtjänstgöringen, då fick jag ansluta senare, säger han.

 

Marknadsnära företag

Han beskriver Hunter som ett svenskt företag med svenska rötter med en egenutveckling som är väldigt marknadsnära och nära slutanvändarna.

– Vi är ett varumärke som försöker vara modernt. Vi försöker komma med innovativa lösningar på produkter som vi tycker underlättar jakten, kanske inte gör den enklare alla gånger, men som gör den mer intressant och mer underhållande, säger Kristoffer Elffors.

 

Lyssna på hela intervjun genom att klicka på någon av länkarna nedan.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Årets hundspecial av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det fullt fokus på våra hundar, något de är synnerligen förtjänta av eftersom de fyller så många roller och funktioner.

Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!