Ad

Månadens podcastgäst: Hunters Kristoffer Elffors

Varje månad bjuder vi in gäster från jakt-Sverige till vår podcaststudio. Den här gången kom Hunters Kristoffer Elffors på besök för ett samtal om Hunters framgångsrecept, jaktradios, kärleken till Väse och såklart hans personliga favoritjakt.

­– Den jakt som komma skall härnäst är alltid favoritjakten. Men måste jag ändå välja så är det hundjakten generellt, och primärt spetsjakten som intresserar mig mest, säger Kristoffer Ellfors när han tar plats i podcaststudion.

Kristoffer är född och uppvuxen i värmländska Väse, ett litet samhälle två mil utanför Karlstad, en plats där han numera har slagit ner bopålarna. Sedan 2015 är han säljare på Hunter, ett företag som ända sedan början av 1980-talet har legat i framkant vad gäller elektronik i allmänhet och jaktradios i synnerhet – ett uppdrag han trivs med och som bjuder på stor variation.

– Det bästa är friheten – och att träffa människor. Det är det som är det roligaste. Sedan går det inte att sticka under stol med att man jobbar med sitt fritidsintresse och man ska nog ha en speciell läggning och en speciell relation till jakten, för det blir extremt mycket jakt i alla dess former och varianter.

Han berättar att jaktintresset nästan kom med bröstmjölken och alltid varit en stor del av hans tillvaro. Han har bara missat en premiär av älgjakten sedan han var fyra år gammal.

– Det var när jag gjorde militärtjänstgöringen, då fick jag ansluta senare, säger han.

 

Marknadsnära företag

Han beskriver Hunter som ett svenskt företag med svenska rötter med en egenutveckling som är väldigt marknadsnära och nära slutanvändarna.

– Vi är ett varumärke som försöker vara modernt. Vi försöker komma med innovativa lösningar på produkter som vi tycker underlättar jakten, kanske inte gör den enklare alla gånger, men som gör den mer intressant och mer underhållande, säger Kristoffer Elffors.

 

Lyssna på hela intervjun genom att klicka på någon av länkarna nedan.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-10-16

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #10

Just nu växlas arbetsdagarna med jaktdagarna, men i vårt fall går de oftast hand i hand. Den här månaden har vi nämligen kombinerat nytta med nöje genom att nyttja Jämtlands älgskogar till att testa några tekniska lösningar som gör jakten roligare, säkrare och kanske dessutom även mer effektiv. Vi har bland annat testat K9rec, en kameraväst som gör det möjligt att få se hur hunden arbetar i skogen när den är bortom synhåll för oss!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.