Vildmarken möter: Kristoffer Elffors

2020-10-16

Vildmarken möter: Kristoffer Elffors

Varje månad bjuder vi in gäster från jakt-Sverige till vår podcaststudio. Den här gången kom Hunters Kristoffer Elffors på besök för ett samtal om Hunters framgångsrecept, jaktradios, kärleken till Väse och såklart hans personliga favoritjakt.

­– Den jakt som komma skall härnäst är alltid favoritjakten. Men måste jag ändå välja så är det hundjakten generellt, och primärt spetsjakten som intresserar mig mest, säger Kristoffer Ellfors när han tar plats i podcaststudion.

Kristoffer är född och uppvuxen i värmländska Väse, ett litet samhälle två mil utanför Karlstad, en plats där han numera har slagit ner bopålarna. Sedan 2015 är han säljare på Hunter, ett företag som ända sedan början av 1980-talet har legat i framkant vad gäller elektronik i allmänhet och jaktradios i synnerhet – ett uppdrag han trivs med och som bjuder på stor variation.

– Det bästa är friheten – och att träffa människor. Det är det som är det roligaste. Sedan går det inte att sticka under stol med att man jobbar med sitt fritidsintresse och man ska nog ha en speciell läggning och en speciell relation till jakten, för det blir extremt mycket jakt i alla dess former och varianter.

Han berättar att jaktintresset nästan kom med bröstmjölken och alltid varit en stor del av hans tillvaro. Han har bara missat en premiär av älgjakten sedan han var fyra år gammal.

– Det var när jag gjorde militärtjänstgöringen, då fick jag ansluta senare, säger han.

 

Marknadsnära företag

Han beskriver Hunter som ett svenskt företag med svenska rötter med en egenutveckling som är väldigt marknadsnära och nära slutanvändarna.

– Vi är ett varumärke som försöker vara modernt. Vi försöker komma med innovativa lösningar på produkter som vi tycker underlättar jakten, kanske inte gör den enklare alla gånger, men som gör den mer intressant och mer underhållande, säger Kristoffer Elffors.

 

Lyssna på hela intervjun genom att klicka på någon av länkarna nedan.

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
HikMicro Thunder TH35C
Produktrecension

Vildmarken testar HikMicro Thunder TH35C

Vi på Vildmarken älskar både att testa prylar och att jaga vildsvin – och ibland har vi ynnesten att få kombinera våra passioner. Vi har

Månadens tidning

I det här numret får vi följa med på utlandsäventyr i form av en klassisk monteria, en jaktform där man på förhand aldrig vet hur mycket eller vilket vilt man kommer stöta på. För Jens Kjær Knudsen var det dock ingen tvekan om vad som hade lockat honom till Spanien, nämligen drömmen om att fälla ett spanskt vildsvin.         

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!