Ad

Månadens jaktprylar

Magasin Vildmarken tipsar kontinuerligt om prylar som lyfter jaktupplevelsen! Här kan ni ta del av produkterna som vi ville lyfta fram i maj!

 

MEOPTA Optika6 3-18×50

Prisvärt vak- och pyrschjaktsikte från Meopta. 

8 200 kr / www.jaktiaorebro.se

Casström Safari Mini Hunter

Liten men mycket kompetent jaktkniv som många jägare älskar! En liten och välbalanserad fulltånge som ligger mycket bra i handen. Tack vare det smidiga formatet med en bladlängd på 6 cm fungerar den utmärkt för passning/urtagning samt flåning av vilt.

895 kr / www.casstrom.se

Luminox Bear Grylls Survival Land 3781 

Denna kollektion är framtagen för alla Luminox-miljöer; AIR, LAND och SEA. Alla klockor i denna kollektion har funktioner som exklusivt specifierats av Bear Grylls själv för att göra dem så användbara som möjligt för alla dina äventyr.

6 995 kr / www.fondprodukter.se

ATN MARS-4 640 4-40X 

Nästa generations termiska sikten är här och får sin kraft från ATN:s Obsidian IV dual core-processor. Siktet har inspelningsfunktion så att du kan dela med dig av dina jaktupplevelser till familj och vänner i 640×480-upplösning. Magasin Vildmarken håller i skrivande stund på att testa denna modell, håll utkik efter vår recension!

84 995 kr / www.pnjakt.se

Vildsvin på väggen

Med spännande konst på väggarna förändras hela känslan i ditt hem. Varför inte välkomna våren med det senaste tillskottet på viltmotiv.se? ”Stor och liten” är en tavla av ett vuxet vildsvin i sällskap av en pyjamasgris. Kanske något för barnkammaren?

199 kr / www.viltmotiv.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2020-05-21

Se även ...

Magasin Vildmarken #7

I det här numret är det Matilda Leijon som pryder omslaget. Den här gången skriver hon om sin kärlek till Norrland, om dess magiska gäddfiske och hur hon brukar förbereda sig innan hon åker norrut på sina fisketurer.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.