Månadens fiskeprylar

2020-05-22

Månadens fiskeprylar

Magasin Vildmarken tipsar kontinuerligt om produkter som lyfter fiskeupplevelsen! Här kan ni se månadens pryltips!

Månadens fiskeprylar

Magasin Vildmarken tipsar kontinuerligt om produkter som lyfter fiskeupplevelsen! Här kan ni se månadens pryltips!

 

ABU-Röken Large Rostfri

Bjud fiskepolarna på färsk, rökt fisk – eller briljera i hemmet med nyrökta delikatesser. I över 50 år har ABU-röken varit en snabb och enkel väg till goda fiskrätter.

Emaljerad plåt med dropplåt, rökgaller och tändvätskebehållare. Det här är den större varianten i rostfritt stål med dubbla brännare och tvåvåningssystem.

395 kr / www.fiske.se

 

Leech K4 WIND

Kopparlinserna ger dig skarphet i detaljerna och är sköna för ögonen – en alldeles ypperlig allroundlins. De är polariserande, vilket skyddar dina ögon samt gör att du ser fisken i vattnet lättare. Populär bland både fiskare och gemene man!

595 kr / www.sportfiskeprylar.se

Salmo Hornet Chartreuse Blue

Det är inte utan anledning som Salmo Hornet har fått rykte om sig att vara den bästa wobblern på marknaden. Hornet är supereffektiv i alla lägen och för alla arter, är bra att kasta och veva hem – och resten fixar Hornet. Fungerar väldigt bra för trolling, men den kompakta kroppsformen gör även betet lättkastat.

85 kr / www.bofab.net

Shimano Sahara FI

Shimano Sahara FI är en kraftfull frambromsad haspelrulle utrustad med flera av Shimanos fina egenskaper, bland annat slitstarkt Hagane-drev, G-Free Body som balanserar rullen bättre på spöt samt X-Ship vilket ger en lättare och mjukare invevning även vid lite tyngre belastning. Med dessa egenskaper får du kort sagt en haspelrulle med kvalitet som kommer prestera på hög nivå, fiskepass efter fiskepass.

749 kr / www.fiske.se

Daiwa Prorex Craw Green Pumpkin

Prorex Craw från Daiwa är tillverkad i extra mjukt gummi som har en kryddig räkdoft, något som ger en extra dimension till betet. Fisken spottar inte ut det lika fort och ger dig lite mer tid att sätta krokarna. Idealisk modell för att fiska med dropshot eller Carolinarigg och kommer locka till sig både abborre och gös.

45 kr / www.sportfiskeprylar.se

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Produktrecension

Vildmarken testar: Blaser RD20

Plötsligt dök Blaser upp i optikvärlden och nådde snabbt en väldigt hög kvalitetsnivå. För två år sedan presenterade de sitt första rödpunktsikte, RD17. Nu är

Nyheter

Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

I det här numret frontar Daniel Nilsson omslaget. Under fjolåret blev Daniel historisk när han blev Sveriges första sportfiskare på heltid – och som om

Nyheter

Björnjakten kan komma att utvecklas

Hundsläpp vid åtel bidrar till att rätt björnar fälls – och i ett förslag från Naturvårdsverket kan det bli tillåtet att släppa hund vid en

Månadens tidning

Daniel Nilsson från Westin är Sveriges första sportfiskare på heltid. Nyligen gästade han vår podcast för att berätta om pionjäruppdraget.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!