Ad

Månadens fiskeprylar

Magasin Vildmarken tipsar kontinuerligt om produkter som lyfter fiskeupplevelsen! Här kan ni se månadens pryltips!

 

ABU-Röken Large Rostfri

Bjud fiskepolarna på färsk, rökt fisk – eller briljera i hemmet med nyrökta delikatesser. I över 50 år har ABU-röken varit en snabb och enkel väg till goda fiskrätter.

Emaljerad plåt med dropplåt, rökgaller och tändvätskebehållare. Det här är den större varianten i rostfritt stål med dubbla brännare och tvåvåningssystem.

395 kr / www.fiske.se

 

Leech K4 WIND

Kopparlinserna ger dig skarphet i detaljerna och är sköna för ögonen – en alldeles ypperlig allroundlins. De är polariserande, vilket skyddar dina ögon samt gör att du ser fisken i vattnet lättare. Populär bland både fiskare och gemene man!

595 kr / www.sportfiskeprylar.se

Salmo Hornet Chartreuse Blue

Det är inte utan anledning som Salmo Hornet har fått rykte om sig att vara den bästa wobblern på marknaden. Hornet är supereffektiv i alla lägen och för alla arter, är bra att kasta och veva hem – och resten fixar Hornet. Fungerar väldigt bra för trolling, men den kompakta kroppsformen gör även betet lättkastat.

85 kr / www.bofab.net

Shimano Sahara FI

Shimano Sahara FI är en kraftfull frambromsad haspelrulle utrustad med flera av Shimanos fina egenskaper, bland annat slitstarkt Hagane-drev, G-Free Body som balanserar rullen bättre på spöt samt X-Ship vilket ger en lättare och mjukare invevning även vid lite tyngre belastning. Med dessa egenskaper får du kort sagt en haspelrulle med kvalitet som kommer prestera på hög nivå, fiskepass efter fiskepass.

749 kr / www.fiske.se

Daiwa Prorex Craw Green Pumpkin

Prorex Craw från Daiwa är tillverkad i extra mjukt gummi som har en kryddig räkdoft, något som ger en extra dimension till betet. Fisken spottar inte ut det lika fort och ger dig lite mer tid att sätta krokarna. Idealisk modell för att fiska med dropshot eller Carolinarigg och kommer locka till sig både abborre och gös.

45 kr / www.sportfiskeprylar.se

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2020-05-22

Se även ...

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.