Magnetospeed V3

2019-04-19

Magnetospeed V3

De flesta skyttekronografer på marknaden använder optiska sensorer. MagnetoSpeed använder sig däremot av elektromagnetiska sensorer för att detektera kulan. 

Magnetospeed V3

Magnetospeed

De flesta skyttekronografer på marknaden använder optiska sensorer. MagnetoSpeed använder sig däremot av elektromagnetiska sensorer för att detektera kulan.

Dessa sensorer är immuna mot mynningstryck och tillåter givarna att vara placerad nära mynningen. Dessa sensorer är även okänsliga mot ljus, så dom vanliga problemen såsom strålande sol, är inte längre något att ta hänsyn till. Test pågår och du kan ta del av vår recension i framtidsnamnen nummer av Magasin Vildmarken.

www.skytte.astrosweden.se | 5 395 kr

Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post
Nyheter

Årets hundspecial av Magasin Vildmarken!

I det här numret är det fullt fokus på våra hundar, något de är synnerligen förtjänta av eftersom de fyller så många roller och funktioner.

Nyheter

Nytt kapitel att vänta i Hedinfallet

Nyligen friades företagsledaren och jaktprofilen Karl Hedin från misstankarna om grovt jaktbrott och förberedelse till grovt jaktbrott av Västmanlands tingsrätt, men nu rullar Hedinfallet vidare.

Nyheter

Kahles lanserar robust rödpunktsikte

Nu lanserar Kahles, för första gången på marknaden, ett stängt och robust reflexsikte som enligt tillverkarna har designats speciellt för snabb jakt och tuffa förhållanden,

Nyheter

Ökat antal hundar i Sverige

Antalet hundar i Sverige bara ökar. En färsk undersökning visar att mer än vart sjunde hushåll numera har hund. Svenska Kennelklubben skriver på sin hemsida

Månadens tidning
Vildmarken nr 4 2021

Det sägs att hunden är människans bästa vän, och att den onekligen har många behjärtansvärda roller och funktioner blir aldrig tydligare än i det här temanumret.  För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

Populärt just nu
Unika t-shirts, hoodies, kepsar och mössor!

Vildmarken® FAST FOOD

Finns även i svart

VILDMARKEN WEBSHOP

Sätt guldkant på vardagen med en t-shirt, hoodie, keps eller mössa med Vildmarkens unika tryck!