Ad

Magnetospeed V3

Magnetospeed

De flesta skyttekronografer på marknaden använder optiska sensorer. MagnetoSpeed använder sig däremot av elektromagnetiska sensorer för att detektera kulan.

Dessa sensorer är immuna mot mynningstryck och tillåter givarna att vara placerad nära mynningen. Dessa sensorer är även okänsliga mot ljus, så dom vanliga problemen såsom strålande sol, är inte längre något att ta hänsyn till. Test pågår och du kan ta del av vår recension i framtidsnamnen nummer av Magasin Vildmarken.

www.skytte.astrosweden.se | 5 395 kr

Inlägg av: Nikki Van Riet den 2019-04-19

Se även ...

Magasin Vildmarken #10

November är här och omslaget pryds den här gången av Alexander Nordin. Alexander, som till vardags är säljare på Aimpoint, var en av de lyckligt utvalda deltagarna i Wild Boar Fever X – en film som nyligen hade premiär och som bjuder på högintensiv vildsvinsjakt och skytte i världsklass.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.