Ad

Omväxlande jakt bland kobbar och skär

I det här numret kan ni läsa om när vi fick följa med ut på en minst sagt omväxlande jakt i Stockholms skärgård. Under dagen tog vi oss nämligen fram på en specialbyggd Alukin-båt samtidigt som vi fick uppleva både rådjurs- och säljakt.

Thomas Lindy Nissen tar med oss till Pampas och jakt på blackbucks, eller besoarantiloper som de ibland kallas på svenska. I sin text beskriver han en utmanande jakt på torra men vackra marker.

ForshagaAkademins elever delar varje månad med sig av sina jaktupplevelser från sin utbildning. Den här gången fick vi hänga med på en drevjakt där säkerhet, kamratskap och inte minst mycket skratt var ledorden.

Varje månad hjälper Tormeks Mattias Landgren oss med tips och råd om hur man håller sina verktyg och redskap riktigt vass. Den här månaden berättar han om hur man räddar en jaktkniv som fått sig en törn och blivit hackig.

Sist men inte minst så blir det vilt- och påskinspirerad matlagning! Den här gången bjuder Therese Tillman på vildsvinsrack som passar perfekt att krydda upp den traditionella påskbuffén med!

Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2020-04-05

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.