Ad

Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!

Matilda Leijon fortsatte sin fiskeresa genom Sverige. Den här gången tog hon sig an uppgiften att genomföra en svensk Grand Slam – med en twist.

Givetvis bjuder vi även på spännande prylar från jakt- och fiskevärlden. Flexibel jakt kräver flexibel optik och undertecknad testade nyligen Aimpoint Acro Piggyback Mount, ett sikte som gör jägaren redo för allt.

Och på tal om Aimpoint så kommer snart deras försäljningsansvarige, Alexander Nordin, på besök hit till redaktionen. Anledningen är att Vildmarken numera är med podcast där vi kommer lära känna Jakt-Sverige ordentligt!

Ungefär en gång i veckan kan du från och med nu lyssna på gästavsnitt och upplästa podcastversioner av våra artiklar. Med detta vill vi bli en mer inkluderande produkt som vi hoppas blir perfekt för er under hundpromenaden, i bilen på väg till jakten eller under fisketuren! Trackers Bosse Fritzén var premiärgäst och länkar till det avsnittet hittar du så klart inne i tidningen. Vildmarken Podcast finns på både Apple Podcasts och på Spotify. Gå gärna in och prenumerera så missar du ingenting i framtiden!

Trevlig läsning (och lyssning!), önskar vi på Magasin Vildmarken.
Inlägg av: Staffan Johansson den 2020-09-05

Se även ...

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.