Ad

Nytt nummer av Magasin Vildmarken!

I det här numret tog vi rygg på ett nytt stjärnskott på jakthimlen, nämligen danskan Mette Karin Petersen som snart kommer att synas på många jaktintresserades plattformar.

Joakim Nordlund följde med Andreas Edin och Björn Oskarsson på kråkjakt i norr, något som har blivit en vårtradition för de båda vännerna. Mattias Westerlund, från Hundskolan Vision och Webdog, delar varje månad med sig av sina bästa tips vad gäller jakthunden i träning och jakt. I det här numret kan ni läsa om hans tankar kring eftersök, något som de flesta jägare någon gång tyvärr kommer att ställas inför.

Vi har en förkärlek för långhållsskytte och därför var det med spänd förväntan som vi tittade närmare på stocken Oryx från kanadensiska MDT.

Jungle Perch är en svårfångad skönhet som man endast hittar i norra Australien. I det här numret berättar Matilda Leijon om en fiskeresa som bjöd på lika många intryck som utmaningar.

Fick du rester över från söndagssteken? Vår kock Tobias Eriksson berättar hur man sätter guldkant på sina leftovers! Dessutom blir det såklart massor med pryltips och fler möten med intressanta människor från jakt- och fiskevärlden!

Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2020-03-08

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.