Ad

Nu går startskottet för årets jaktsäsong!

Augusti är här och därmed även dags för högtidsstunder som bland annat björnjakt. Den 21 augusti är premiärdatumet och i det här numret har vi laddat upp ordentligt genom att träffa kände björnjägaren och filmproducenten, Rasmus Boström, som berättar om hur han förbereder sig inför vad som komma skall.

 

 

Vi bjuder dessutom på ett reportage från Camille Benjes resa till Kanada där hon sköt en rekordstor svartbjörn med båge och blev inskriven i Pope and Young Club´s Records Program. I det här numret kan vi även bjuda på en filmspecial med Kjell Lennartsson. I både text och rörlig bild ger han oss tips och inspiration på temat rävjakt.

Andra spännande historier har utspelats sig i Polen och Tobias Åberg delar med sig av oförglömliga bockjaktäventyr och goda råd. Dessutom blir det såklart även pryltips och tester av både nyheter och gamla klassiker. Den här gången har vi till exempel, en gång för alla, provat ifall Zodiacs trotjänare och kanske mest tåliga radio, Team Pro+ Waterproof, håller vad den lovar. Vi testar Genzos nya vapenlampa och kikat närmare på allt från kläder till vapen.

Dessutom blir det i vanlig ordning god mat signerad grillmästaren Jimmy Stening. Den här gången serverar han bland annat en utsökt entrecôte som hade varit hängmörad i 100 dagar. Låt er väl smaka!Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-08-05

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.