Ad

Låt säsongen sätta fart!

Under våren och sommaren har det bjudits på flera stora arrangemang för oss jägare. Under den senaste månaden har vi på Magasin Vildmarken tillbringat tid som officiell mässtidning på inte mindre än två av dessa.

 

Under Jämtland Game Fair på Frösön, Östersund, bjöds det på ett arrangemang av högsta kvalitet. Välorganiserat och ett sprängfyllt program av aktiviteter och seminarium med bland annat Ulf Lindroth och Peter Ekeström samt uppvisning av jakt med vildsvin.

På Sunne Jaktmässa i Värmlands Rottneros Park tog vår grillmästare Jimmy Stening plats på scenen och bjöd på några av sina bästa grilltips, ta del av dessa från sida 105. Men nu lider yran av årets jaktmässor mot sitt slut och lämnar plats för jaktsäsongen att sätta igång på riktigt!

Foto: John Sandlund

Det som ligger närmast är bockjakten. I detta nummer hänger vi bland annat med den unge jägaren Fredrik Beck på en spännande jakt efter råbock. Vi tar oss norrut för att testa de innovativa ryggsäckarna från Vorn, där vi dessutom packat med den nya minidrönaren ”Spark” för att föreviga vårt äventyr.

Foto: Kristoffer Clausen

På framsidan av våra senaste mässtidningar har norska Anette Dahl fått pryda framsidan. Hon har jagat sedan barnsben och i vår exklusiva intervju berättar hon mer om vad lockjakten betyder för henne.

Vi tittar givetvis närmare på fler prylar; bland annat Kahles senaste långhållssikte K624i, Härkilas nya älgjaktsserie, benstöd från Bearskin och mycket annat.

Trevlig läsning önskar vi på Magasin Vildmarken!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-08-06

Se även ...

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.