Ad

150+ sidor jakt, prylar, vapen och intervjuer

Juli är här och för många väntar lata dagar i hängmattan. Magasin Vildmarken vilar dock aldrig och att säga att även månadens profil, Jennie-Lee Hermansson, gillar fart och fläkt vore en rejäl underdrift!

 

 

Hon genomförde sin första tävling redan innan hon fick körkort och på hennes meritlista finns det både vinster i SM och i Tyska mästerskapen. Dessutom fick hon en finfin tredjeplats under sin första säsong i Brittiska mästerskapet. Jakt är hennes andra passion och hon har nu hittat vägar att kombinera världarna. Intervjun med Jennie-Lee hittar ni på sidan 24.

Den 10 augusti är det grand opening för en unik inomhushall för jakt-, hund-, och fiskeintresserade i Jönköping i Småland. Det blir Skandinaviens största arena av den här typen och vi åkte dit för att få en försmak av vad som komma skall. En annan unik upplevelse fick även kvartetten som åkte till Stockholms norra skärgård för säljakt. Mer om det äventyret kan ni läsa om på sidan XX. Vi har även fått träffa Alexandra Hellström som varit iväg på en fascinerande ibexjakt i Spanien.

Det här numret bjuder givetvis även på pryltips och tester. Mauser har i över 140 år varit synonymt med lyckade jaktupplevelser och nu har vi fått låna ett exemplar av Mauser M18 för att se vad det gick för. Dessutom blir det i vanlig ordning god mat signerad grillmästaren Jimmy Stening. Det är både VM- och semestertider och vad kan då passa bättre än Beer Can Chicken – en saftig och smakrik favorit som dessutom är enkel och bekväm att tillaga. Sommaren är för många synonymt med vildsvinsjakt och i det här numret tipsar Jimmy därför även om en magisk vildsvinsköttfärs.

Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-07-07

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.