Ad

Lågsäsongens ljuva charm

Det har varit en lång säsong av vinter, snö, slask och kyla. Men i skrivande stund har våren anlänt till redaktionen och den tycks ha kommit för att stanna.

Det må vara lågsäsong men det finns alltid något att jaga. När isarna väl började släppa, var det dags att damma av båten och bege sig ut sena kvällar på sjön för att spana efter bäver. En annan som hängt med på bäverjakt är vår norrländske journalist Joakim Nordlund som följde med Björn Isaksson till Aleån strax utanför Luleå. Läs reportaget på sidan 18.

Jag tror att många håller med mig när jag säger att den grillade korven hör jakten till. Vi känner alla till kultkorven Bullens pilsnerkorv. Nu har de släppt en nyhet, nämligen deras 90-procentiga grillkorvar, smaksatta med riktig öl. Magasin Vildmarken är första svenska jakttidning att ge dem en omgång på sida 8.

Det börjar dra ihop sig för årets jaktmässor, och årets stora händelse inom den genren är Elmia Game Fair i Jönköping som går i stapeln den 24 maj. Vi har tagit en pratstund med mässansvarige Klas Brandt som berättar mer om årets höjdpunkter. I månadens nummer av Magasin Vildmarken bjuder vi som vanligt även på mängder av pryltips, däribland optiska nyheter från Bushnell och Kahles, avståndsmätare, foderspridare och tjära för att locka vildsvin.

Trevlig läsning, önskar vi på Magasin Vildmarken!

 

För optimal läsupplevelse i din smartphone eller surfplatta, ladda ner appen ”ISSUU”, öppna sedan tidningen på nytt.

 

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-05-07

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.