Ad

Från kust till kust i nya numret av Magasin Vildmarken

Ett nytt nummer av Magasin Vildmarken! Säsongen är officiellt över, men nu väntar andra högtidsstunder för alla oss jaktälskare; nämligen mässorna.

 

 

Först ut var Jaktkryssningen. Fest och jakt går vanligtvis inte hand i hand, av naturliga och säkerhetsmässiga skäl, men under den här båtturen fanns chansen att roa sig med över 1000 jägare på kvällen, bara för att dagen efter kunna ta del av spännande utställare och föreläsningar. Vi fick bland annat en pratstund med Torbjörn Larsson som berättade mer om deras nya koncept ”Huntress of Sweden”.

Även om större delen av jaktsäsongen är slut så vill vi givetvis ändå bjuda på spännande jaktreportage för att hålla andan uppe! Bland annat bjuder vi på ett reportage från de vackra omgivningarna kring Kosteröarna där vi har fått följa med på minkjakt tillsammans med Robert Olsson och Simon Niklasson. Lodjursjakten är avslutad för i år och några som det gått extra bra för är Jakt för Livets Nathalie Jonsson och sambon Robert Salomonsson. Läs vår intervju och summering av jakten med Nathalie på sidan 82.

 


 

Vi har även tittat närmare på T3x Wild Boar, Tikkas senaste nyhet som i begränsat antal nu skickar ut vapen till Sveriges vapenhandlare. Vi norpade med oss ett exemplar för en recension! För den matintresserade, och det är vi väl alla, så tillagar vår egen grillmästare Jimmy Stening till en älgstek på grillen. Det får ni inte missa!

Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-04-08

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.