Ad

Från rävjakt i Hälsingland till strutsjakt i öknen

Månadens tidning andas optik, prylar och vapen – men givetvis bjuder vi även på massor av jakt! Vad sägs om lockjakt på räv tillsammans med Charlie Sandin eller strutsjakt i Kalahariöknen?

 

 

Vi är nyligen hemkomna från Tyskland och den stora outdoor-mässan IWA. En av nyheterna som var på allas läppar under mässan var Zeiss nya serie av kikarsikten, Conquest V6. Vi har tittat närmare på dessa men skriver även om fler optiska nyheter från bland annat Swarovski och Blaser längre fram i tidningen.

Vi bjuder på ett flertal recensioner, bland annat Docter Sight III under rävjakt, jaktkniven Havalon Titan och vi har tagit den halvautomatiska Savage S17 till skjutbanan för att se vad den går för.

Och du! Håll utkik efter Play-symbolerna, detta nummer innehåller mängder av filmklipp!
Trevlig läsning önskar vi på Vildmarken!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2017-03-05

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #9

September är här och startskottet för säsongen har smällt av på riktigt! I det här numret får vi följa med Jens Kjaer Knudsen till Vancouver Island för adrenalinfylld svartbjörnsjakt – något som är en drömjakt för många!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.