Ad

Magasin Vildmarken nr 2 2018 – Värmande läsning i vinterkylan

Just nu upplever vi sträng kyla i vårt avlånga land, men det är ändå ingenting jämfört med vad Jens Ulrik Högh fick vara med om under sin jaktresa till Kamchatka i Ryssland. I Sibirien jagade han älg under extrema väderförhållanden och trots att han nästan förfrös händerna så kunde han så småningom bjuda oss alla på värmande läsning! Bläddra fram till sida 46 för att ta del av det spännande äventyret.

 

I detta nummer får du lära känna världsmästaren i lerduveskytte, Rebecka Bergkvist från Fåglum, lite extra. Hennes brinnande intresse för skyttet föddes genom jakten och vi fick hänga med henne en dag på jaktmarkerna i Västra Götaland.

Under månaden packade vi dessutom väskorna för att resa över Atlanten. Till slut landade vi i Las Vegas för att ta del av det senaste inom prylar och vapen på den stora mässan, SHOT Show. Vi har tittare närmare på några av guldkornen som hade premiär under mässan, däribland nya Tikka T1x. Du får även en demonstration av nya Primos Trigger Stick av ingen mindre än den amerikanska tv-profilen Jim Shockey. Prylsidorna hittar du med start på sidan 62.

När vi ändå hade passerat Atlanten så vill vi naturligtvis passa på att även bjuda på ett jaktreportage från Kanada. På sidan 94 får du följa med Team Vildmarkens Angelica Johansson på hennes första jakt med pilbåge.

Många av oss har förhoppningsvis gott om kött i frysen efter årets jaktsäsong, varför inte låta en del av del förgyllas till förstklassigt snacks? Rökning är ett gott och spännande sätt att krydda sina grillkvällar och grillmästaren Jimmy Stening delar generöst med sig av sina bästa tips.

Magasin Vildmarken växer och vi vill passa på att tacka dig som väljer att läsa vår digitala tidning, följer oss på sociala medier och därmed ger oss möjlighet till magasinet att växa ytterligare.

Trevlig läsning, önskar vi från redaktionen.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2018-02-04

Se även ...

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.