Ad

Magasin Vildmarken med Stefanie Lea Paulsen

Januari är här vi kan erbjuda ännu ett fullspäckat nummer. Månadens omslag pryds av Stefanie Lea Paulsen, en dansk jaktprofil som både genom sitt arbete på DK WAI och som fritidssyssla lever för att locka och jaga gäss – en utmaning som kräver ständiga justeringar.

 

 

Vi har även fått hänga med till Gullmarsfjorden innanför Lysekil, eller Gullmarn som den kallas i folkmun. När denna fjord är istäckt bjuder den på ismete av högsta klass och en folkfest som under vackra högtrycksdagar lockar till sig flera hundra fiskare ute på isen.

Jens Ulrik Högh tar med oss till Kapuskasing i Ontario, Kanada tillsammans med några av de mest erfarna vargjägarna i Nordamerika. Han vittnar om en kylig, men framför allt utmanande, kamp som snart tog bort all hans skepticism vad gäller vargar och dess förmåga.

Givetvis bjuder även 2019 på massa härliga tester och prylar. I det här numret har vi bland annat, bokstavligt talat, kikat närmare på Swarovski Z8i 1-8X24 FLEXCHANGE – marknadens mest flexibla kikarsikte. Vi har även testat nästa generations gevärskolvar från GRS, Bifrost. Kolven lanserades på IWA-mässan under fjolåret, men har redan tagit plats hos majoriteten av Sveriges jaktbutiker.

Dessutom blir det i vanlig ordning god mat signerad grillmästaren Jimmy Stening. Den här gången dukades det fram klassisk husmanskost med en touch av viltsmaker i form av älgfärsbiffar med gräddsås. Det har aldrig känts lättare att säga God fortsättning.

Trevlig läsning, önskar vi på redaktionen!

Inlägg av: Staffan Johansson den 2019-01-06

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #1

Läs månadens tidning!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.