Ad

Magasin Vildmarken förvärvar Mitt Fiske

Fisket har varit en del av Magasin Vildmarken ända sedan premiärnumret kom ut i februari 2016. I ärlighetens namn har vi visat upp en ojämn nivå, inte på grund av avsaknad av intresse utan snarare på grund av bristande kunskap. Glädjande nog är detta problem nu löst då Mitt Fiske blir en del av Magasin Vildmarken.

Stefan Vänersand– Vi har blivit uppvaktade av andra aktörer tidigare, men det är först nu som vi känt att vi är på samma våglängd då även Vildmarken håller den etiska fanan extremt högt, säger Magasin Mitt Fiskes ägare Stefan Vänersand och fortsätter:

– Vi har alltid förespråkat catch & release kombinerat med ett genomtänkt uttag av matfiskar, precis som Vildmarken tillämpar ett noggrant övervägt uttag av överskottet på matvilt ur naturens rikliga skafferi.

Även Staffan Johansson, chefredaktör på Magasin Vildmarken, ser fram emot samarbetet:

– I och med sammanslagningen får vi en ny följarskara med över 20 000 hängivna sportfiskare bara på Facebook, vilket tillsammans med Vildmarkens drygt 33 000 följare gör oss störst på sociala medier i Sverige inom kategorin jakt och fiske.

Och fortsätter:

Staffan Johansson Vildmarken– Pratar vi sedan läsarsiffror så räknar vi med att Magasin Mitt Fiskes trogna läsarskara ger oss den skjuts som behövs för att vi tillsammans med vårt befintliga snitt på 72 000 läsare per nummer ska ta oss över den magiska gränsen 100 000. Adderar vi därtill den redan tidigare planerade Norge-expansionen under försommaren så känns det oerhört bra att kunna erbjuda våra uppskattade samarbetspartners Nordens ledande digitala annonsplattform inom jakt, fiske och outdoor, avslutar Staffan Johansson.

Lätt att ta del av

Magasin Vildmarken är lätt att ta del av. Läsaren kan få den direkt till sin mejladress, eller så klickar man in på hemsidan för att läsa den i ett interaktivt format. Där nyttjar vi den moderna mediaplattformen till dess yttersta spets med interaktiva inslag som video, animerad grafik och länkar till relaterat innehåll. Tidningen läser man helt gratis via sin smartphone, dator eller surfplatta.

Vill ditt företag också synas i Magasin Vildmarken och dra fördel av de utökade möjligheterna i och med förvärvet av Mitt Fiske? Hör av dig till Stefan Vänersand på stefan@vildmarken.se, alternativt på telefonnummer 0768-207070.

Fotnot: Det första numret med fiske publiceras i maj 2019.

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2019-04-05

Se även ...

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Magasin Vildmarken #5

I det här numret kan ni läsa om finsnickaren och jägaren Niklas Lundqvist som förra året grundade Little Hunter Sweden – ett företag som tillverkar vackra vapenreplikor som lär dess användare att respektera vapen och som inspirerar familjer att ta med sina barn och barnbarn ut i skog och mark. Vi bjuder även på en mässbilaga för onlinemässan ”Jakt & Fiske”!
Läs tidningen »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.