Ad

Pressrelease 2016-05-16

Magasin Vildmarken® expanderar!

I höst lanseras Magasin Vildmarken Norge i samarbete med norska filmproducenten Kristoffer Clausen.

norge2

Webbmagasinet Vildmarken är Sveriges nya jaktmagasin som månatligen bjuder på sprängfyllda nummer. Vi har allt från lokala till internationella reportage med fokus på jakt, fiske och friluftsliv. Det bjuds på tester, intervjuer, äventyr, matlagning, recensioner, samt tips och trix. Det finns något för både den rutinerade och nyblivne jägaren.

Under hösten 2016 expanderar tidningen utanför Sveriges gränser, då lanseras Magasin Vildmarken Norge. Det kommer att vara en tidning vars innehåll kommer att avspegla den svenska, men översatt och anpassad mot den norska jaktkulturen. Inte nog med det – Vildmarken har inlett ett samarbete med Norges främsta jaktfilmsproducent, Kristoffer Clausen. Han kommer att axla rollen som chefredaktör i den norska utgåvan och bjuda på många av sina egna jakterfarenheter.

clausenjessica– Jag är övertygad om att webbtidning är ett media som är här för att stanna. Jag ser fram emot ett långvarigt samarbete tillsammans med Vildmarken och att ta tidningen över den norska gränsen, säger Kristoffer.

Vildmarken är ett magasin som görs av jägare – för jägare. Det är kärleken till jakten och det som hör jakten till som förenar och driver oss. Vår ambition är att genom magasinet dela med oss av vår passion till läsarna och förmedla budskapet; Jakt är en livsstil som har något för alla.

Ladda ner pressmeddelande som PDF.

Inlägg av: Staffan Johansson den 2016-05-16

Se även ...

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.