Ad

Lyssna på Magasin Vildmarken på väg till älgjakten!

Ni har väl inte missat att vi numera även har en podd? I Vildmarken Podcast varvas gästintervjuer med inlästa artiklar och krönikor från vårt magasin – allt för att ni ska kunna konsumera tidningen även under exempelvis hundpromenaden, fisketuren, eller varför inte i bilen på väg till älgjakten?

I det senaste avsnittet tar Jens Ulrik Høgh med oss på utmanande älgjakt i ryska Kamchatka. Missa inte heller vårt möte med Bosse Fritzén, ett namn som kanske många främst förknippar med jämthundar och Tracker, men som även har många andra strängar på sin lyra!

Hoppas att ni kommer gilla det ni hör – och glöm inte att prenumerera!

Lyssna i er favoritapp nedan.

 

 

 

 

Inlägg av: Magnus Skoglund den 2020-09-08

Se även ...

Magasin Vildmarken #11

Ripjakt i fjällmiljö är en svårslagen jaktupplevelse. I det här numret tar vi med er till en plats där dalripeskratten just nu ekar över vidderna, nämligen Arjeplogsfjällen.
Läs tidningen »

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Starta din kostnadsfria prenumeration* på Magasin Vildmarken genom att fylla i din e-postadress nedan!

*Du kan även få erbjudanden och nyheter från samarbetspartners.
Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst.

Inskjutningstavlor

Spara tid vid inskjutning med hjälp av Vildmarkens egendesignade inskjutningstavla. Med våra tavlor kan du lätt se hur du ska justera på ditt kikarsikte.
Ladda ner »

 

Prenumerera på Magasin Vildmarken!

Få tidningen före alla andra - direkt till din e-post! Din prenumeration är helt kostnadsfri och kan avslutas när som helst. Genom att prenumerera godkänner du att även få nyhetsbrev från Vildmarken och samarbetspartners.


Invalid email
Detta fält är obligatoriskt.
Grattis! Nu är du prenumerant av Sveriges nya jakttidning.